alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Kompressionstights

 
[240]
1 / 5
Side:af 5

Komfort og åndbarhed er grundstenene i vores kompressionstights

I mange år, har adidas været førende indenfor nyskabende tights til atleter og andre der bevæger sig verden over. Vores kompressionstights er skabt for at give ultimativ performance og support til musklerne under højintensitets-træninger. Kompressionsformerne er lavet i åndbare materialer, så du kan føle dig tør under under alle former for træning. De er især ideelle til træningsformer som HIIT, løb, aerobics og styrketræning.

Sporty kompressionstights som understøtter din unikke stil

Alle træningsformer kræver support. Ikke bare fra dit stålsatte mindset, men fra dit træningstøj. Træn uden begrænsninger med kompressionstights fra adidas. Til HIIT og løb er det vigtigt, at dine tights føles som et ekstra lag hud - de skal være en forlængelse af dig og ikke hindre dit fysiske udtryk. De sømløse versioner har optimal komfort og støtte og ingen irriterende sømme. Vores interlock sømme lavet i elasten øger materialernes fleksibilitet. Vælg de længere modeller til undendørs bevægelse, så dine lægge er beskyttet fra vind, vejr og natur. De kortere versioner er perfekte til høj intensitets træninger indendørs. Alle vores kompressionstights har tight fit, som understøtter selv de mest eksplosive bevægelser. Stoffet matcher dine bevægelser, så du er fri til, at koncentrere dig om din sport.

Vi værner om din krop og verden vi bor i

Siden 2021 har alle vores kollektioner indeholdt mindst 50% genanvendt materiale. Vores polyester er lavet af 100% genanvendt plastic. Vi mener, at gennem innovation og nytænkning, kan vi sammen bidrage til en mere holdbar mode. Derfor har vi også introduceret Primeblue og Primegreen. To nye bæredygtige teknologier, som indeholder 100% genanvendt plastic. Disse materialer indgår også i vores brede udvalg af kompressionstights og er både slidstærke, åndbare og komfortable. De brede kanter ved taljen i alle vores tights, giver støtte omkring maven og sikrer, at der ikke er noget som gnaver, når du bevæger dig.