alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Røde strømpebukser

 
[19]
Størrelsesudvalg
Pris
129 kr. - 999 kr.
129999

Røde strømpebukser: nyd kompressionen i ethvert tempo

En hamrende fed farve med et stærk appeal. Rød er fyr og flamme. Helt perfekt til sportsbrug, hvor varmen og energien skinner igennem. Det smitter af på din motivation at være iklædt din yndlingsfarve. Røde strømpebukser er letheden selv. Ultralette bæredygtige materialer får dig flyvende gennem træningssessions. Genanvendte materialer er lig med reducering af emissioner og resurser. Vores passionerede engagement i Better Cotton-initiativet sørger tilmed for forbedret bomuldsdyrkning globalt. Alt er sat op til, at du med miljøbevidsthed in mente kan give den gas i farven rød. Dine ben tager slæbet, mens røde strømpebukser er garant for det funktionelle og teknologiske. Forlad dig på AEROREADY, der svedtransporterer og holder benene tørre. Så du med bevaret fokus kan opfylde dine træningsmål uden at blive forstyrret af fugt. Klassisk rød lige spot on på farveskalaen. Eller måske til den orange eller lyserøde side. Nuancerne er mangfoldige – lige så de passer til dine præferencer.

Røde leggings – pasformer du vil blive forelsket i

Bevægelsesfrihed ud over alle grænser. Røde strømpebukser sidder helt tæt om benene og danner kompression. Så du kan holde musklerne på plads og dermed undgå for mange vibrationer, der trætter benene. Nyd i stedet en hurtigere restitutionstid med kompression, der hjælper blodet hurtigere rundt i kroppen. Elastan er konge-ingrediensen på røde strømpebukser. Fleksibilitet i materialerne er afgørende for, at bukserne kan følge dine bevægelser præcist. Stræk ud til yoga, løb i fuld vigør, lav squats, løft vægte og dyrk akrobatik. Røde strømpebukser giver dine ben maksimal frihed til, at du kan udfolde dig. Fuld længde, knælængde eller noget tredje. Du bestemmer selv stilen på dine røde strømpebukser. Elastiske taljer holder pasformen intakt under hele træningen. Mens lommer lige har plads til det nødvendige, som skabsnøglen til træningscenteret, eller dine earpods.