alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Originals sweatshirts

 
[180]
CYBER MONDAY 20 % EKSTRA RABAT
Pris
244 kr. - 1.599 kr.
2441599
1 / 4
Side:af 4

Kombinér retro og moderne i vintagesweatshirts

Er du til det minimalistiske, men samtidig smarte look, kan du med garanti finde en pæn vintagesweatshirt hos adidas. Der er er en lang række farver og modeller, der er naturligvis de klassiske ensfarvede, men der findes også sweatshirts i alverdens andre mønstre og farvekobinationer. Det enkle outfit kan sagtens kombineres med forskellige accessoires, så du sender et signal om at du har styr på dit outfit, og at det er dig som bestemmer hvordan du vil se ud. Du kan også finde en vintagesweatshirt med masser af retro og historie i sig, du kan nærmest mærke historiens vingesus i nogle af modellerne, som sender dig en tur ned ad mindernes allé. Kan du ikke huske det selv, kan du med garanti få nogle gode historier eller måske endda finde billeder af ældre familiemedlemmer, som har båret noget ala dette før i tiden. Og bedst af alt, kan hele familien finde den rette adidas vintagesweatshirt, da der findes udgaver til både herrer og damer, ligesom junior også kan finde en passende model at have på i skolen eller derhjemme.

Alle muligheder står åbne iført en af de mange vintagesweatshirts

Alt efter hvad du skal bruge din adidas Originals sweatshirt til, kan du finde den rette udgave til dig her. Der er flere forskellige slags, så du kan både finde en letvægtsudgave, der kan være praktisk til en joggingtur eller til at hive over sig i det fri, hvis vejret ikke er varmt. Der findes også modeller med hætte, hvis du synes det er rart at varme ørerne lidt eller hvis håret måske ikke er blevet sat om morgenen på vej ud ad døren. Ellers kan du finde en adidas Originals sweatshirt med lommer, hvilket udover at kunne varme hænderne nogle gange, kan være praktisk til lige at opbevare et par småting, hvis du ikke vil have en taske med.