alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Orange sneakers

 
[6]
Mænd Rugby Orange MUN FLEECEMænd Rugby Orange MUN FLEECE

MUN FLEECE

Mænd Rugby

Orange sneakers: en fartglad farve perfekt til sportssko

Sæt speed under dine fødder med orange sneakers. Der får din performance frem over stepperne. En varm brændt orange er lige sagen, når der skal skabes synlighed omkring dine sko. Sport er blevet til mode. Takket være adidas og vores fremragende designere, som har gjort sneakers kombinérbare med alt. En sprød farve om fødderne siger alt. Energi, mod og leg. Orange sneakers sætter standarden for din personlige farvesmag. Det er naturligvis mere end modesko. Innovative teknologier bidrager med komfort både foroven og forneden. Et bedre skridt frem ad hver eneste sti. Boost-såler optimerer komforten med returenergi. Så dine kræfter ikke er spildt, men kommer effektivt igen. Sammen med letvægtsmaterialer og en ergonomisk omsluttende pasform vil du nyde at være undervejs i orange sneakers. Naturlige bevægelser mellem forfod og hæl og dermed et stabilt greb på underlaget. Torsion System er teknologien, der sørger for en smidig landing i dine orange sneakers.

Orange sneakers: et sprudlende skolook løfter stemningen

Farven orange går til alle stilarter. Som et retrolook eller et mere futuristisk indslag på dine kondisko. Du vælger selv, hvad du vil udtrykke i dag. Mode og funktion går op i en højere enhed og giver dig det bedste afsæt i naturen lige såvel som i byen. Appelsin, græskar eller gulerod. Orange er en toplækker farve i mange nuancer. Det perfekte blend skaber opsigtsvækkende toner, som udstråler overskud og avantgarde. Vær på farten med fodkomfort. Åndbare overdele sørger for et skønt indeklima, der holder dine fødder tørre under hede aktiviteter. Du kan roligt gå fra brosten til skovstier og skolegangenes plane underlag. Continental™-såler er optimeret trækkraft, så du holder balancen i din livlige gang. Indbygget støddæmpning får dig til at løbe, som havde du puder under fødderne. Forstyrrende vibrationer reduceres og dine fødder vil føles knap så trætte.