alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Golftrøjer

 
[17]

Golftrøjer: gør golf til din yndlingsbeskæftigelse

Nyd golfsporten. Der opfylder alle behov. Frisk luft og motion kombineret med et velklædt sportslook i smukke omgivelser er i den grad motiverende. Golftrøjer og adidas er et match, du vil fejre med sejre på fairwayen. Hele kropsteknikken er afgørende for dit slag. Men overkrop og arme giver det afgørende swing. I golftrøjer kan du udfolde dig maksimalt. En stor procentdel elastan giver dig fremragende bevægelsesfrihed – helt essentielt for at kunne udføre dine slagpositioner. Fleksibilitet er nøgleordet på dit golflook. Golftrøjer er designet, så du nemt kommer ind og ud af dem. En egenskab, som er helt afgørende i det danske vejr, hvor sol let afløses af byger i løbet af ingen tid. Golftrøjer med vandafvisende overflader tager imod støvregn og giver dig nærmest en form for let jakke. Solens stråler bliver ligeledes prompte afvist på greenen. UV-beskyttelsen på 50 plus integreret i materialerne skaber yderligere tryghed, når solen brager ned over fairwayen.

Golf sweatshirts baner vejen for dine bedste slag

Når du alligevel opholder dig i naturen på golfbanen, kan du kaste en ekstra tanke på miljøet. Bevar blot fokus på dine præstationer, for bæredygtigheden sidder direkte på kroppen. Golftrøjer af genanvendt polyester er din mulighed for at bære sportstøj, der reducerer emissioner og ressourceforbruget. Komforten er med dig hele vejen rundt alle 18 huller med blød fleece indvendig, der kæler mod huden og optimerer dine performances. Golftrøjer med opretstående krave yder halsbeskyttelse, mens sweatshirts med lynlås på midten øger fleksibiliteten. Løbesnor og elastikker er din garanti for en individuel pasform, der sidder lige som du ønsker det. Ekstra plads i skulderpartierne samt mesh giver både øget strækbarhed i dine slag og behagelig åndbarhed. Ventilation er med til at balancere en perfekt luftgennemstrømning, så du holder tør indvendigt. Med en lang række professionelle golfspillere i stalden har vi hos adidas den største ekspertise at trække på – direkte fra de mest prominente baner.