alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Blå · Sweatshirts

 
[60]
1 / 2
Side:af 2

Blå sweatshirts understøtter dit street wear look

Hold dig varm og komfortabel både før, under og efter træning i lækre materialer: Det blødeste french terry, varm fleece, velour, økologisk bomuld og lækre blå sweatshirts i uld. Den klassiske blå farve passer ind i de fleste garderober. Det er en alsidig farvepalette, som giver ekstra farve til hverdagen. Sørg for, at du bliver set både nat og dag. De smukke, blå nuancer giver dig iøjnefaldende kant om dagen og vores sweatshirts med reflekterende detaljer gør dig synlig på de sene løbeture. Vores sweatshirts er skabt til alle. Du får tidløse feminine snit, kønsneutrale kollektioner og klassiske loose fit sweatshirts. De er alle prydet med Trefoil logoet på brystet, enten i moderne varianter eller på klassisk vis henover brystet. Vi samarbejder med Better Cotton Initiative for at forbedre bomuldsproduktionen og forholdene for producenter verden over. På denne måde giver vi dig bomuld af høj kvalitet med respekt for producenter og jordens ressourcer.

Vores blå sweatshirts fås i alle former, farver og modeller

Til sport, til sjov og til afslapning. Sweatshirten er din bedste ven til alle livets begivenheder. Track-trøjerne med lynlås er inspireret af skateboarding-kulturen og giver dig total bevægelsesfrihed. Den gode pasform og de strategisk placerede paneler lader din krop bevæge sig frit og gør den i stand til at ånde hele dagen. Vores fodbold-sweatshirts lader dig træne hele året, uanset vejrforhold. De kontrasterende kanter og adidas Trefoil logoet binder det sporty look sammen på vores letvægtssweatshirts, som giver dig uindskrænket bevægelsesfrihed. De tætsiddende træningstrøjer er perfekte til de udendørs fodboldkampe. Du kan træne igennem og holde kroppen afkølet, selv når temperaturen stiger. Det åndbare, hurtigttørrende stof sidder tæt til kroppen og giver en smuk, slank silhuet. Skal du have en blå sweatshirt, som fungerer perfekt til et liv på farten, holder tommelfingerhullerne trøjen på plads, så du kan bevæge dig hurtigt og frit.