alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.

Sorte sweatshirts

 
[107]
1 / 3
Side:af 3

Sorte sweatshirts: Velbehag og stil hvor end du skal hen

Sorte sweaters har altid været umådelig populære og du finder et bredt udvalg i adidas sortiment, både til mænd, kvinder og børn samt unisex trøjer. Her finder du alt fra de helt enkle og diskrete, og så over til de meget stylede og let opsigtsvækkende. Din stil, dit temperament og din generelle smag afgør, hvad du vælger. Du finder også forskellige prints, fra det smarte og over til det måske mere fjollede, det mere kitsch. Materialemæssigt finder du økologisk bomuld, genanvendt polyester som reducerer emissionerne og forbruget af ressourcer nylon og ikke mindst bomuld fremstillet i overensstemmelse med Better Cotton-initiativets krav for bæredygtigt bomuld. Stilmæssigt finder du et bredt udvalg, det er jo ikke bare helt sorte sweatshirts. En del er lidt retro-agtige og du finder også flere, genkendelige adidas elementer i mange af designene. De kan være de klassiske 3-Stripes eller Badge of Sport logoet eller det lige så klassiske Trefoil logo.

Sorte sweaters kan også sætte noget farve på tilværelsen

Som du nok kan se, er en sort sweatshirt ikke bare en sort sweatshirt. Med mindre altså det er lige det du vil have, for så er der faktisk også det. Men du kan vælge noget her som udtrykker din stil, som bare tiltaler dig eller som du synes er sjovt eller smart. Valget er helt op til dig. Uanset hvad du vælger, får du en sort sweatshirt som er både behagelig og pæn og som holder. Sort er jo også en supertaknemmelig farve som på forskellig vis kan kombineres med de fleste andre farver du måtte have i garderoben, eller finder her på siden. Din nye sweatshirt kan også bruges både til træningen i klubben eller fitnesscentret, eller som del af en afslappet påklædning i hverdagene eller når du skal ud med vennerne. Alsidighed når du ønsker det og har brug for det.