alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Sandaler og Klipklapper - Flip flops

 
[200]
1 / 5
Side:af 5

Hjemmesko og flip flops til alle hyggetimerne med fodkomfort

Vær aktiv ude eller hjemme! adidas værner om dine fødder, uanset hvor du træder dine næste skridt. Derhjemme på trægulvet, fliserne eller gulvtæpperne kan det være koldt og ukomfortabelt at gå rundt med bare fødder eller i sokker. Hjemmesko er løsningen, da de giver fødderne noget at stå imod med. Det betyder, at du kan tøffe rundt og ordne praktiske ting derhjemme, med skoene behageligt plantet i gulvet og nyde komforten. Men adidas vil selvfølgelig mere end det. Derfor kan hjemmesko naturligvis også bruges uden for hjemmets fire vægge. Tag dine sporty hyggesko med, når du overnatter væk hjemmefra. De er helt uundværlige til hotelophold, lejrskoler, festivaler og en hel masse andre ting. Det er den slags fodtøj, du nemt og bekvemt trækker i - til både afslapning og sport.

Den slags sko, som vi alle ejer et par eller to af

En hel dag på sportsbanen sætter sine spor. Derfor er restituering en vigtig del af genopladningen. Også her kan du lade fødderne glide ned i et par hjemmesko og lade dem komme til sig selv. De berømte klipklapper fra adidas er helt klassiske hjemmesko. Dem kan du også tage med på stranden, i svømmehallen, træningscenteret eller alle mulige andre steder. Det er fodtøj, som egner sig til de kortere gåture. Vil du bruge dine hjemmesko mere aktivt, så er sandalerne med hælremme et oplagt valg. Støtten omkring hælene giver dig mulighed for at vandre storbyen tynd uden trætte fødder. Det skyldes især de stødabsorberende såler samt mesh på overdelene, så du bevarer et perfekt klima om fødderne. Sveder dine fødder meget kan du få glæde af fodsenge med korkmaterialer, som samtidig er antibakterielle. Dine hårdtarbejdende fødder kan også få en gang velvære takket være fodsenge med massageknopper. Hjemmesko er kræs for fødderne hele året rundt og naturligvis er de forsynet med det ikoniske logo.