alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Løbetrøjer

 
[12]

Trøjerne er designet med forbedret ydeevne og maksimeret åndbarhed. Den tætte og tekniske pasform støtter de rigtige steder, og sikrer dig en løbetur helt uden distraktioner.

Løb distraktionsfrit i adidas løbetrøjer

Om du løber på gader, landeveje eller i skoven er helt op til dig. Med adidas løbetrøjer får du et stort udvalg af overdele, der er specialdesignede til længere tids bevægelse. Flere af vores løbetrøjer kommer med adidas' egen AEROREADY-teknologi, der er vores mest åndbare til dato. Ved at lede fugt væk fra kroppen hjælper denne teknologi med at regulere temperaturen og giver dig en mere behagelig løbetur. Vores varme løbetrøjer til vinterperioden sikrer ligeledes overlegen fugttransportering uden at gå på kompromis med varme og beskyttelse mod vind og vejr.

Udtryk din personlige stil med adidas løbetrøjer

Runners high' er en helt unik følelse af at være totalt uovervindelig. Når du først har oplevet løbets totale frihed, vil du sjældent kunne slippe sporten igen. Hvis du, ligesom os hos adidas, altid stræber efter at yde maksimalt, vil vores løbetrøjer være et godt valg for dig. Vores løbetrøjer er lavet til alle slags løbere, hvorfor du finder et stort og bredt udvalg af både stil, form og teknologier. Mix og match vores løbetrøjer med resten af dit outfit. Med adidas Trefoil logo på brystet kan du vide dig sikker på, du har løbeverdenens mest innovative teknologier bag dig og din performance.

Fra den korte løbetur til ultramarathon

Ikke to løbere er ens. Hverken når det kommer til stil, rute eller fart. Hvis du elsker at løbe året rundt, kan du med fordel trække en af vores lune vinterløbetrøjer over hovedet. De holder dig varm og behagelig fra startsnoren til målstregen. Til de varmere dage finde du tynde løbetrøjer med smarte mesh-indsatser. Kombineret med UV-beskyttende materialer kan du løbe komfortabelt hele vejen gennem sommeren.