alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Hvide sweatshirts og bluser

 
[27]

Hvide sweatshirts har man vel altid en lejlighed til at have på

Med eller uden hætter, lange eller korte, med stort logo eller mere diskrete, eller måske dit favoritholds træningstrøje, ja du finder det alt sammen her, hvis du altså er ude efter en hvid sweatshirt. Hvide trøjer er ikke bare hvide trøjer, her kan du finde en som matcher din smag og dine behov, og flere med adidas velkendte Trefoil eller 3-Stripes. Trøjerne er i vid udstrækning fremstillet med genanvendt polyester, som sparer på vores dyrebare resurser og minimerer farlige emissioner under fremstillingen. Bomulden, i vores sweatshirts, er dyrket i overensstemmelse med kriterierne fra Better Cotton-initiativet, hvor adidas har været medlem siden det startede. Med dette sikres fair og sikre forhold for natur og medarbejdere ude på plantagerne. Så du kan bære disse trøjer med god samvittighed, uden at der er gået på kompromis med kvaliteten på nogen måde.

En hvid sweater til både trænings- og hverdagsbrug

De hvide sweatshirts her er alle gode, uanset om du skal bruge dem under en intensiv træning, hvor det er vigtigt at holde på varmen, om det er for at holde varmen fra opvarmning og ind til banen eller bassinet, eller du bare vil have en pæn og behagelig trøje til hverdagsbrug eller en tur i byen. Så kan man vist ikke forlange mere alsidighed. Med modeller til både herrer og damer, både med forskellige typer kraver eller hætter samt forskellige pasformer og længder, kan du nemt finde en hvid sweatshirt til nærmest enhver form for brug, her er også fodboldtrøjer til både voksne og børn, også med klub- eller holdlogo så du kan vise sit tilhørsforhold med stil. Hvis du kigger nærmere på trøjerne her, kan du se at de kan fås i andre farver også, så er hvid ikke lige dig, ja så finder du måske din trøje der.