alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Rugby-sweatshirts

 
[4]
Mænd Rugby Blå LEIN CREW NECKMænd Rugby Blå LEIN CREW NECK

LEIN CREW NECK

Mænd Rugby

Mænd Rugby Orange MUN FLEECEMænd Rugby Orange MUN FLEECE

MUN FLEECE

Mænd Rugby

Mænd Rugby Blå LEIN FLEECEMænd Rugby Blå LEIN FLEECE

LEIN FLEECE

Mænd Rugby

Boys Rugby Sort MUN HOODY YBoys Rugby Sort MUN HOODY Y

MUN HOODY Y

Boys Rugby

Vis kærligheden til din sport med rugby-sweatshirts

Rugby er en sport, der er ligeså underholdende for tilskuere, som den er udfordrende for spillere. Det er derfor ikke svært at forstå den beundring, som fansene har for sporten. Alene den styrke, som de professionelle spillere besidder, er nok til at imponere. Få hold er dog lige så frygtindgydende som det newzealandske All Blacks. Det er grunden til, at klubben har inspireret kollektionen af adidas rugby-sweatshirts. Det er trøjer, som du altid kan føle dig godt tilpas i, hvad enten du er fan, spiller eller begge dele, da den fugtabsorberende AEROREADYTM-teknologi gør sit til, at du kan tilbringe mange behagelige timer på både banen og tilskuerpladserne. Det er kun dine modstandere, der kan gøre det ubehageligt.

Design og spil af høj kvalitet

Det er måske ikke alle, der ved en hel masse om rugby, men de fleste er godt klar over, at All Blacks er mere end blot en lille sportsklub. Det ikoniske newzealandske hold har gang på gang vist, at de hører til i toppen af international rugby. Det kan ikke benægtes, at sporten til tider er brutal, men det kommer ikke til udtryk i de stilige sweatshirt. All Blacks’ flotte sølvbregne går igen i hele kollektionen. Det er en flot, men underspillet hyldest til det inspirerende hold. Med det sagt, så er det stadig sweatshirts, der er tale om. Hvilket naturligvis betyder, at de med deres løse pasform og bløde stof er uendelig komfortable at have på.

Klassisk sportstøj

Rugby-sweatshirts hører under kategorien klassisk sportstøj. De kan nemlig klare lidt af det hele. De praktiske trøjer er flotte at se på, men stadig funktionelle nok til at blive brugt. Det er ikke kun deres holdbarhed og design, der gør dem anvendelige. De er også utroligt lette at passe godt på. Du kan trygt give dem en tur i vaskemaskinen på et skånsom program og derefter nemt droppe alt, der hedder intens varme og skrappe rensemidler. Det eneste, der kræver lidt ekstra opmærksomhed, er logoet. Hold strygejernet langt væk fra printet, og så kan du være sikker på, at din sweatshirt er klar til at stjæle opmærksomhed i lang tid fremover.