alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Børn · Sweatshirts

 
[54]
1 / 2
Side:af 2

Børnetrøjer - så ved man, at ungerne er tilfredse

De kunne gå i dem dag og nat. Børnetrøjer fra adidas er det bedste i garderoben. Alle andre går i dem, og så skal dine børn selvfølgelig også forkæles. Til hverdag, i fritiden eller til sport. Sweatshirts til børn er det sikre hit. Bløde bomuldsstoffer med fleece på bagsiden giver hvert et barn den optimale komfort. Så de ugeneret og med højeste velbehag kan klare en skoledag eller give den gas til sport. AEROREADY er den teknologiske følgesvend på børnetrøjer, som er udviklet til at sørge for svedtransportering. Pist væk med fugt og klæbende tekstiler og i stedet ja tak til tørre trøjer. Det tekniske er på plads, så sport kan foregå så komfortabelt og uforstyrret som muligt. Det samme er moden. Piger og drenge i alle aldre vil elske at stå op om morgenen og trække i en sweatshirt med adidas-logo og masser af farver.

Børnesweatshirts – står højest på ønskelisten

Sweatshirts i de rette looks er sagen. Så er stilen lagt og godkendt blandt kammerater og veninder. Kig i en skolegård, i en ungdomsklub eller på en sportsbane. adidas troner på masser af børnetrøjer overalt i verden, takket være funktionalitet og mode matchet på perfekt vis. Sæt dem sammen med træningsbukser, shorts eller jeans – et klassisk hit blandt både yngre og ældre børn. Hætte, lynlås på midten eller en klassisk lukket sweatshirt. Børnetrøjer er altid nemme at kende. En ny generation er klar til at tage over, fra baby til teenager, iklædt adidas og toppet med bæredygtighed. Engagement i Better Cotton-initiativet forbedrer den globale bomuldsdyrkning, så alle småfolk kan få miljøbevidsthed og genanvendte materialer ind med modermælken. Dermed bygges der ekstra meningsfulde lag oven på de i forvejen super cool trøjer i streetwear-stil, som for alvor er værd at placere øverst på ønskelisten.