alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Børn · Sweatshirts

 
[61]
Entrada 22 træningstrøje
Entrada 22 træningstrøje
adidas x Disney Toy Story Crew sweatshirt
Entrada 22 Sweatshirt
adidas x Classic LEGO® Crew sweatshirt
adidas x LEGO® Tech Pack Crew sweater
Entrada 22 Sweatshirt
Entrada 22 Sweatshirt
Manchester United Crew sweatshirt
Entrada 22 træningstrøje
adidas x Classic LEGO® Crew sweatshirt
Entrada 22 Sweatshirt
Future Icons 3-Stripes Crew sweatshirt
Essentials sweatshirt
Entrada 22 Sweatshirt
Juventus DNA Crew sweatshirt
Real Madrid Crew sweatshirt
Arsenal Crew sweatshirt
BrandLove hættetrøje
Heather Quarter Zip trøje
FC Bayern Crew sweatshirt
Essentials sweatshirt
Print Block Golf sweatshirt
Boys' Heather Quarter-Zip trøje
Mock Golf sweater
Adicolor Crew sweatshirt
adidas x Classic LEGO® Bricks sweatshirt
LEGO® Move Crew sweatshirt
Regista 18 træningstop
Linear trøje
Regista 18 træningstop
adidas x Classic LEGO® Bricks sweatshirt
adidas Designed To Move Big Logo sweatshirt
Regista 18 træningstop
adidas x Classic LEGO® sweatshirt
adidas Adventure Crew sweatshirt
LEGO® Move Crew sweatshirt
adidas x LEGO® VIDIYO™ Crewneck sweatshirt
adidas Adventure Crew sweatshirt
Graphic Crew sweatshirt
adidas x Classic LEGO® Bricks sweatshirt
Tiro 19 træningstrøje
adidas x Classic LEGO® sweatshirt
1 / 2
Side:af 2

Børnetrøjer - så ved man, at ungerne er tilfredse

De kunne gå i dem dag og nat. Børnetrøjer fra adidas er det bedste i garderoben. Alle andre går i dem, og så skal dine børn selvfølgelig også forkæles. Til hverdag, i fritiden eller til sport. Sweatshirts til børn er det sikre hit. Bløde bomuldsstoffer med fleece på bagsiden giver hvert et barn den optimale komfort. Så de ugeneret og med højeste velbehag kan klare en skoledag eller give den gas til sport. AEROREADY er den teknologiske følgesvend på børnetrøjer, som er udviklet til at sørge for svedtransportering. Pist væk med fugt og klæbende tekstiler og i stedet ja tak til tørre trøjer. Det tekniske er på plads, så sport kan foregå så komfortabelt og uforstyrret som muligt. Det samme er moden. Piger og drenge i alle aldre vil elske at stå op om morgenen og trække i en sweatshirt med adidas-logo og masser af farver.

Børnesweatshirts – står højest på ønskelisten

Sweatshirts i de rette looks er sagen. Så er stilen lagt og godkendt blandt kammerater og veninder. Kig i en skolegård, i en ungdomsklub eller på en sportsbane. adidas troner på masser af børnetrøjer overalt i verden, takket være funktionalitet og mode matchet på perfekt vis. Sæt dem sammen med træningsbukser, shorts eller jeans – et klassisk hit blandt både yngre og ældre børn. Hætte, lynlås på midten eller en klassisk lukket sweatshirt. Børnetrøjer er altid nemme at kende. En ny generation er klar til at tage over, fra baby til teenager, iklædt adidas og toppet med bæredygtighed. Engagement i Better Cotton-initiativet forbedrer den globale bomuldsdyrkning, så alle småfolk kan få miljøbevidsthed og genanvendte materialer ind med modermælken. Dermed bygges der ekstra meningsfulde lag oven på de i forvejen super cool trøjer i streetwear-stil, som for alvor er værd at placere øverst på ønskelisten.