alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Grå sweatshirts

 
[66]
Pris
179 kr. - 1.499 kr.
1791499
1 / 2
Side:af 2

Grå sweatshirts sætter dit look i relief

Der findes ikke noget bedre end sweatshirts til både sport og fritid. I farven grå bliver det hele perfekt. Denne minimalistiske, klassiske og tidløse farve kan du matche med hvad som helst. Du kan ikke besøge en skolegård eller et træningscenter uden at se børn og unge i grå sweatshirts. Det er ungdommens cool og sporty farve, der passer perfekt sammen med træningsbukser og et par sneakers. Grå sweatshirts er trøjer, som bringer dig direkte fra skole og videre til fritidsaktiviteter med sport. Leg og sjov med største komfort. AEROREADY er teknologien, der holder kroppen tør. Du slipper af med sved og fugt, så overkroppen kan ånde under alle intensiteter. Lækkert, blødt bomuld danner rammen om klassiske grå sweatshirts. Som medlem af Better Cotton-initiativet hjælper vi med at forbedre den globale bomuldsdyrkning. Hele bæredygtighedsprincippet er også en del af sortimenterne med grå sweatshirts, hvor genanvendte materialer giver ekstra mening.

Grå sweatshirts er dine faste basistrøjer i garderoben

Ægte bokserstil med grå sweatshirts med hætte. Eller klassisk formelt golfudtryk i grå sweatshirts med krave og lynlås på toppen af brystkassen. En cropped model til unge fashionistas eller et design med langt rygstykke, der lukker ekstra af for træk. Trøjerne er proppet med udskæringer og detaljer, der giver dig noget unikt at vælge imellem. Elastiske pasformer følger dine bevægelser til punkt og prikke, så du kommer ud i alle de yderlige stillinger og kan presse dig selv med komfort. Grå i alle tænkelige nuancer. Hver en tone har sit eget udtryk, der opfylder hvad dine øjne bedst kan lide. Når træningen er for kold i top eller T-shirt yder grå sweatshirts beskyttelse og isolering. Så du kan holde musklerne varme under hele træningssessionen. Eller brug din sweatshirt under en hvilken som helst type jakke – alt efter vejr og anledning.