alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gratis levering på ordrer over DKK 200
adidas

Gule sweatshirts

 
[13]

Tilføj et sporty look til din garderobe med gule sweatshirts

I 1980'erne blev ekstremsport såsom surfing og skateboarding populært og med den sideløbende etablering af hip hop som kulturelt fænomen, opnåede sweatshirten også et helt nyt niveau af popularitet. Surfere brugte den til at opnå hurtig varme og til at absorbere vand fra deres tøj. Men du behøver hverken være surfer eller hip hopper for, at nyde godt af sweatshirtens mange fordele. adidas har et stort udvalg af sweatshirts til bevægelse og afslapning, i mange forskellige materialer såsom polyester og bomuld. Så hvad enten du skal ud at surfe, løbe eller til en afslappet middagsaftale, så kan den gule sweatshirt peppe dit look op, uden at gå på kompromis med feel og åndbarhed.

Mærk den urbane histories vingesus med gule sweatshirts

Sweatshirten er en af de beklædningsgenstande, som har været på mode år efter år. adidas har været med fra starten og skaber stadig de ikoniske sweatshirts med ribhals, kontrastfarvet kant på ærmerne og det ikoniske adidas logo broderet på brystet. De mange farver bringer tankerne tilbage til farverige urbane, grafitti murals, malet til lyden af hip hop og breakdansernes bevælgelser i gadebilledet. Med en gul sweatshirt fra adidas, bærer du ikke bare en sweatshirt en tidløs farve, du har et stykke modehistorie hængende i garderoben.

Sweatshirts i bæredygtige materialer

adidas er dedikerede til, at producere bæredygtig mode. Flere af deres kollektioner er skabt af Primeblue og Primegreen materialer. To bæredygtige teknologier som indeholder 100% bæredygtige materialer. Primeblue er skabt af plastic opsamlet i havet, det sker for at passe bedre på vores jord og give dig gule sweatshirts i et slidstærkt materiale. Primegreen er lavet af 100% genbrugt polyester. Omkring 50% af al polyester brugt i adidas kollektioner kommer fra genanvendt plastic. Dette skaber et bæredygtigt og slidstærkt materiale, så dine sweatshirts holder længere.