alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gratis levering på ordrer over DKK 200
adidas

Røde trøjer

 
[21]
Størrelsesudvalg
Pris
189 kr. - 899 kr.
189899

Røde trøjer der gør dig flammende klar til kamp

Farven rød er en fast del af den danske nationalgarderobe. Mange er flasket op med et svajende dannebrog, der gang på gang har hevet medaljer hjem til de største sportskonkurrencer i verden. Derfor er rød en sejrrig farve, der med sin varme og lidenskab binder befolkningen sammen. Du kan nyde sammenholdet og dine egne individuelle præstationer i røde trøjer med masser af udstråling. Vend også fannæsen ud over de danske grænser og vis din støtte i røde trøjer med klublogo. Manchester United, FC Bayern München eller et helt tredje hold, som du hepper på. Røde trøjer er velkendte og anvendt i mange klubber og du kan starte din egen klub med den lidenskabelige farve på kroppen. Hold dig ikke tilbage, men pres dig selv til nye tider og mål med komfort. Svedtransporterende AEROREADY er skabt til at holde din krop tør.

Røde sweatshirts: et powerfuldt udtryk er sikret

Du behøver ikke frygte en let vind på de kølige morgenløbeture eller en overskyet himmel om aftenen. Røde trøjer med vindisolering holder tæt og varm. COLD.RDY er teknologien, der både er vind- og vandafvisende, og dermed uundværlig i det danske vejr på alle årstider. Refleksdetaljer gør dig ekstra synlig i trafikken, mens høje halskraver lukker af for træk. Vi er meget bevidste om bæredygtighed. Det kommer også til udtryk i røde trøjer. Der er fremstillet i genanvendte materialer, så der er fuldt fokus på reducering af emissioner. Stretch og mesh-paneler får du i alle hjørner af dine sportsgrene. Samtidig med, at kroppen kan ventilere og opretholde en tilpas temperatur. Røde trøjer med lynlås på midten får dig lynhurtig ind og ud af trøjen, hvis vejret skifter. Rød findes i mange forskellige nuancer. Og selvfølgelig med adidas-logoet som signatur. Den smukke farvelade pryder baggrunden på alle trøjer med største varme og attitude.