alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Yoga-sweatshirts

 
[2]

Yoga-sweatshirts du næsten glemmer, at du har på

Yoga kræver, at man kan fokusere, slappe af og føle sig fri. Netop disse formål er disse sweatshirts perfekte til. De er fremstillet i lette og bløde materialer som bomuld og genanvendt polyester, som ikke blot skaber en uovertruffen komfort, men som også giver din krop mulighed for at åndes og føle sig fri – og dig mulighed for at fokusere på lige præcis de ting, der er vigtige i nuet. Samtidig indtænkes miljøet i højere grad i påklædningen, så flere og flere genanvendte materialer finder vej i produkterne, ligesom der benyttes økologisk bomuld eller bomuld dyrket under mere fair og bæredygtige forhold, end man hidtil har gjort. Dette er et område, hvor adidas allerede er kommet langt, men bestemt ikke hviler på laurbærrene over.

Det skal være behageligt og enkelt for dig

Yoga-sweatshirts er ikke meget bevendte, hvis de snerrer eller gnaver et eller andet sted, eller hvis de er så tunge, at du føler, at de holder dig nede. De skal jo netop give dig mulighed for at fokusere tankerne om helt andre ting. Dette har været missionen med de sweatshirts, som præsenteres her. Samtidig har de et snit og design, så du sagtens også vil kunne have dem på til afslappet hverdagsbrug. adidas by Stella McCartney har også fremstillet sweatshirts til yoga, og her er de velkendte designfeatures fra de øvrige produkter til at genkende og vil fint kunne blandes på kryds og tværs til hverdagsbrug.

Klassiske materialer kræver klassisk pleje

Materialerne, der er anvendt i disse produkter, er gammelkendte, klassiske stoffer og blandinger. Derfor er de heller ikke helt så krævende, som andet sportstøj kan være. Typisk kan du med fordel skåne miljøet, spare lidt på energien og vaske ved kun 30 grader. Tøjet bliver stadig fint og rent. Men gem den lille vaskeanvisning, der følger med. Den fortæller lige præcis, hvordan du skal behandle dit tøj for at få størst og mest mulig glæde ud af din yoga-sweatshirt.