alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Trefoil-sweatshirts

 
[61]
1 / 2
Side:af 2

Pak dig ind i bløde fornemmelser med bæredygtige Trefoil-sweatshirts

Giv dig hen til en klassiker, der kan være svær at tage af, når du først har den på. De behagelige fornemmelser er simpelthen for gode til at lade forgå. Komforten og varmen er resultat af den bløde fleece og bomuld brugt til at fremstille adidas Trefoil sweatshirts. Perfekte til kølige dage og lave temperaturer med sine lune egenskaber og beskyttende hoodies. Samtidig kan du nyde at pakke dig ind i god samvittighed og bæredygtige initiativer. Trefoil-sweatshirts fra adidas er nemlig fremstillet af isoli af 100% økologisk bomuld, mens Better Cotton er samarbejdet, der tager hånd om den globale bomuldsproduktion og producenternes vilkår. Vores mål er en reducering af ressourceforbruget og en mere ansvarlig tilgang til tøjproduktion.

adidas Trefoil sweatshirts er det perfekte lag til hver en årstid

Træk en blød Trefoil-sweatshirt over hovedet, når temperaturen daler på en sommeraften. Kombiner din sweatshirt med en isolerende jakke på vinterdage. Dribl ud af hoveddøren på en forårs- eller efterårsdag uden behov for at kombinere din adidas Trefoil sweatshirt med andet overtøj. Til før, under og efter træning. Komforten følger dig hele vejen i en Trefoil-sweatshirt, der er det perfekte ekstra lag til garderobens mange dele. Et klassisk og alsidigt udtryk går hånd i hånd med alt fra de simple jeans til et par matchende træningsbukser. Fra et minimalistisk Trefoil-logo til et stort og prangende af slagsen. Uanset størrelsen på dit logo, bliver du unægtelig til en del af adidas’ legendariske historie, når du trækker i en klassisk sweatshirt som denne.

Vi bringer det unikke frem i dig

Det unikke i dig fremhæves med adidas Trefoil sweatshirts i en stribe designs og modeller. Edgy og feminin grafik til dig, der vil give kant og nyt perspektiv til dine løbeture. Afslappet pasform og et dæmpet farvevalg til dig, der vil bringe det rå look til dagligdagen og de udfordrende vægtløft i fitnesscentret. Retrodesigns og klassiske 3-Stripes langs ærmerne til dig, der ynder at hylde det bedste fra fortiden og bringe det ind i nutiden.