alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
adidas

Performance · Badetøj

 
[349]
1 / 8
Side:af 8

Performance sports badetøj med adidas nyskabende teknologier

Der er ikke mange andre steder, hvor du finder en så fuldendt kollektion af sports badetøj til børn og voksne. Fra det afslappede badetøj til professionelt performance badetøj, du finder helt sikkert noget her, som opfylder dine behov. Vores kollektioner til kvinder har både badedragter, tankinis og bikinis, og til mændene har vi både shorts og badebukser. Vi ønsker, at du skal se ligeså skarp ud, som du føler dig, og derfor kommer alle vores kollektioner af sports badetøj i et væld af farver og pasforme. En af de bærende komponenter i vores badetøj er LYCRA®. Dette materiale består af firevejs stretch, så dine bevægelser kan foregå frit og uden hindring. Klorresistent stof forlænger levetiden af dit badetøj og sikrer, at dit badetøj beholder både farve og pasform i lang tid. Vores svømmeshorts kommer med en snøre, så de nemt kan tilpasses din unikke krop. Badedragterne fås med ekstra støtte og indbygget bh, for ultimativ komfort.

Udlev dine drømme til vands i sports svømmetøj

Elsker du at starte din morgen med et dyp i havet? Eller svømmer du baner professionelt og ønsker at booste din performance og ydeevne? Vores komfortable fits passer til alle former for svømmere. Til konkurrencesvømmeren er vores kompressionsfit en god variant, da det krammer din krop og understøtter dig fra start til slut. Vores ECONYL® garn er lavet af genanvendt nylon opsamlet i verdens have. Det er lavet af gamle fiskenet og andre nylonprodukter, opsamlet i vores natur. På den måde kan du være med til at mindske vores fælles klimaaftryk og beskytte vores planet. Infinitex Fitness Eco materialet er klorresistent og beskytter dig mod skadelige UV-stråler. Du skal dog stadig huske solcremen. Vores badedragter og tætsiddende shorts følger din krops former og optimerer dermed din komfort.