alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Sportsjakker

 
[218]
Mænd Løb Sort Run It jakkeMænd Løb Sort Run It jakke

Run It jakke

Mænd Løb

1 / 5
Side:af 5

Glem alt om vind og vejr med en af vores sportsjakker

Frygt ikke længere regn og vind, når du går på træningsbanen. Med vores sportsjakker, kan du holde dig tør og varm, så du ikke længere skal fokusere på regnen men udelukkende skal koncentrere dig om at forbedre dit spil på banen. Og skulle du ryge et smut ud på bænken, kan du ganske enkelt trække hætten op over hovedet, og dermed undgå at blive gennemblødt. En lang række af de modeller man kan finde hos adidas er produceret med mesh-for, der sikrer en god luftgennemstrømning, så du er sikker på at holde dig tør undervejs. Andre varianter er fremstillet med Primegreen, som er højtydende, genanvendte materialer uden brug af ny polyester. Med en sportsjakke kan du frit kaste dig ud på fodboldbanen eller måske golfbanen, uden at tænke på hvordan mon vejret udarter sig undervejs. Fokus er på præstationen, og du kan bagefter takke din sportsjakke for at have givet dig de bedst mulige betingelser for at komme i gang med træningen.

Støt fra sidelinjen med en varm og tør sportsjakke

Skal du stå på sidelinjen og se vennerne eller måske børnene spille, kan det være frygteligt koldt og vådt, hvis vejret ikke lige arter sig som man håbede på forhånd. Der kan findes forskellige længere og ikke mindst varme og vandtætte sportsjakker fra adidas, så du kan koncentrere dig om at støtte dem på banen, i stedet for at stå og kæmpe for at holde dig tør og varm. Nogle af disse sportsjakker går helt ned omkring knæene, hvilket giver god varme både bagtil og på lårene. Det er også muligt at finde den rette sportsjakke, som er særdeles velegnet til løbeturen, specielt når varmen forsvinder og vi nærmer os efteråret. Nogle af disse sportsjakker findes også som croptop. Du kan eventuelt slå kraven op, holde dig godt tilpas, være tør grundet det fugtabsorberende stof den er produceret i, og så er det ellers bare ud af døren for at løbe eller træne.