alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Sportstrøjer

 
[496]
Pris
118 kr. - 999 kr.
118999
1 / 11
Side:af 11

Sportstrøjer holder kroppen komfortabel og tør

Overkroppen er i bevægelse stort set uanset, hvilken sport du dyrker. Derfor er sportstrøjer skabt til at gøre dine anstrengelser mere komfortable. Det skal være sjovt og behageligt at være aktiv, men du skal også kunne presse dig selv til det yderste. Sportstrøjer fra adidas tager selvfølgelig højde for det hele. Derfor er trøjerne også meget anvendt på både store og små scener. Det er overdele, som giver dig lyst og motivation til at bevæge kroppen, for det rette outfit er starten på enhver sportsaktion. Når pulsen stiger øges mængden af sved. Derfor er sportstrøjer med AEROREADY designet til at holde din overkrop tør. Mesh-paneler under armene og langs siderne giver derudover en ventilerende fordel. Til træning eller i kamp – flere af verdens bedste fodboldhold nyder godt af sportstrøjer fra adidas. Derfor er trøjerne kvalitetsstemplet på ypperste niveau og du kan selv mærke, hvor effektive de er, når du dyrker sport.

Hold dig afkølet, når varmen stiger!

Banen er kridtet op til træning og kamp med de mange varianter af sportstrøjer. Fodboldspillere kan pryde looket med logo og farver fra yndlingsklubben. Basketballspillere skal kaste blikket på de ærmeløse spillertrøjer mens tennisspillere vil elske poloshirts med krave og knapper. Elsker du at cykle skal du blot gå efter de tætsiddende og elastiske designs, som tilmed er designet med aerodynamik og kompression, der mindsker vindmodstanden og ilter blodet bedre. Atletiske snit og åndbare materialer giver din overkrop de bedste forudsætninger, når der skal skydes, smashes, dunkes og pareres. Derudover sørger øget fleksibilitet for, at du også kan varme op og strække ud med komfort. Genanvendelighed er altid et tema hos adidas og gælder dermed også i kollektionerne med sportstrøjer. Sammen med Better Cotton-initiativet betyder det, at du kan dyrke sport med omtanke for miljøet. Læg dertil masser af funktionalitet og moderigtige designs – og du har signaturen på adidas sportstrøjer!