alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
adidas

Sportudstyr

 
[61]
1 / 2
Side:af 2

Sportudstyr der ruster dig til enhver præstation

Få det maksimale ud af din performance med det rette sportudstyr. Det er alle de items, du ikke kan undvære, når der skal trænes inde eller ude. Et klassisk standardsportslook med sportssko, shorts og T-shirt. Du mangler med stor sandsynlighed et eller andet. Du finder det altid hos adidas, hvor ingen sportsgren er for stor eller lille. Vi binder alle niveauer sammen. Hvad enten du er nybegynder og vil prøve lidt sportudstyr af, inden du beslutter dig for at gå videre, eller du er professionel og kræver hele pakken. Bolde til fodbold, håndbold, basketball, tennis eller golf. Du kommer ingen vegne uden den runde kugle, som er essensen i mange sportsgrene. Kast, slå og spark dig til sejre med sportudstyr i bedste kvalitet. Beskyt dine ben med benskinner på fodboldbanen. Og dine hænder med målmandshandsker, cykelhandsker, boksehandsker eller vægtløfterhandsker. adidas er optimering og beskyttelse på alle punkter.

Sportudstyr sikrer dig det afgørende sæt - og mere til

Bolde, benskinner og handsker er kun en lille del af alt det sportudstyr, som er nødvendigt til træning og kamp. Hovedet skal beskyttes på lige fod. Rugbyhjelm, pandebånd eller kasket. Omstændighederne i sport indebærer ofte fysisk kontakt og kraniet skal beskyttes. Uanset om du sveder ude eller inde er pandebånd med AEROREADY med til at holde fugt væk fra øjne og ansigt. Kasketter og solskygger holder de skarpe UV-stråler på afstand, så du med frit udsyn kan være aktiv uden øjenforstyrrelser. Kroppens led er udsat ved alt fra løb, håndbold og badminton, hvor hårde underlag, stræk og stød stiller krav til opvarmning og udstrækning. Knæbeskyttere, albuebind og ankelbind i åndbart og strækbart stof sørger for både støtte, beskyttelse og et komfortabelt klima. Skal du have tape på din hockeystavs blad eller håndtag, så er sportstape med til at optimere din performance.