alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET
Din kurv er tom

adidas by Stella McCartney

 
[295]
ADIDAS BY STELLA MCCARTNEY
1 / 7
Side:af 7

ALSIDIGT ACTIVEWEAR FRA ADIDAS BY STELLA MCCARTNEY

Det eksklusive udvalg af adidas by Stella McCartney løbetøj, sportswear, fritidstøj og tilbehør har alt, hvad aktive og sporty mennesker har brug for, fra korte hoodies til alsidige hverdagslooks og tætsiddende træningstights, der støtter dine bevægelser både i og uden for fitnesscentret. Skabt til styrke og designet med tanke på en lang række træningsfunktioner med innovative designdetaljer herunder karakteristiske digitale print, strømlinede silhuetter og afkortede længder samt tekniske skoelementer såsom en fleksibel mellemsål, der giver ekstra komfort, mens du løber og vandafvisende materialer, som beskytter dig mod vejret. Vi har alle de lag og muligheder, du har brug for både indendørs og udendørs, med styles til sport, træning, hverdag og fritid, fra sweatshirts og hoodies til leggings og rygsække. Udvalget har rygsække til vandrere og bæltetasker til løbere samt vidunderligt varme frakker til koldt vejr og stilede bodysuits, der er perfekte til et cool look i flere lag.

ADIDAS BY STELLA MCCARTNEY - STØTTE TIL BEVÆGELSE, STYRKE OG VELVÆRE

Fitness og outdoor-fans bliver forkælede, når de skal vælge, takket være adidas by Stella McCartney-udvalget af sportstøj med overdele og underdele samt leggings og skibukser. Vi har svedtransporterende træningstøj, der hjælper med at holde dig tør, når du træner, samt tøj lavet af materialer, der giver en behagelig pasform, når de svøber sig om din krop for at give optimal bevægelsesfrihed under din træning. Mærk fordelen ved lune sweatshirts i vintermånederne. Tilføj en hættetrøje eller en parka, og så er du klar til de kolde dage. Vælg produkter, der er lavet delvist med genanvendte materialer, som blot er en af de innovationer, der repræsenterer vores forpligtelse til at hjælpe med at reducere plastikaffald. Udvalget har en bred og festlig farvepalet med iøjnefaldende print inspireret af naturens verden, og så er de alsidige og stilfulde styles skabt til at passe til din træning og meget mere.

ADIDAS BY STELLA MCCARTNEY SPORT ACCESSORIES

Når du er på udkig efter en gymnastikpose, bæltetaske eller stilfuld rygsæk, behøver du ikke at lede længere end adidas by Stella McCartney-sortimentet, der har stærke, farverige design med praktiske anvendelser, som passer til din stil og hverdag. Vores accessories er designet til det moderne liv. Tasker med plads til alt, hvad du har brug for, når du er på farten, og superpraktiske vandrerygsække gør, at du kan have alle dine ting med dig, mens du har hænderne frie. Prøv en alsidig bæltetaske med en minimalistisk vibe. adidas by Stella McCartney outdoor-kollektionen har stilfulde baseball-kasketter, regnkasketter og pandebånd, der holder sol, regn, sved og hår væk fra ansigtet, mens du træner. Du finder også vandflasker og løbestrømper i neonnuancer.