alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Sportsstrømper

 
[142]
1 / 3
Side:af 3

Træk i specialsyede sportsstrømper der bliver hvor de skal

Glidende tacklinger og nye tricks på banens grønne græs. Intens trimning af biceps og triceps i fitnesslokalet velkendte rammer. De daglige cykelture til og fra arbejde. Hvis du tager dig af indhold og ramme, tager vi os af beklædningen med alsidige sportsstrømper, der bringer dig fra A til B og alt derimellem på komfortabel vis. Anatomisk Formotion smyger sig om din fod og giver et perfekt fit til både højre og venstre fod. Nu er der intet behov for at stoppe op på løbeturen og hive op i dine sportssokker. adidas sportsstrømper bliver, hvor de skal grundet den smarte formsyede pasform og det unikke design. Det ultralette stof eliminerer tyngende fornemmelser og leverer komfort under hele dit træningsforløb. Din sport bliver taget seriøst.

Skru op for tempoet med beskyttende og temperaturregulerende sportssokker

Tag fuld kontrol over dine fødders temperatur og din egen komfort med adidas sportsstrømper af fugtabsorberende AEROREADY. Den innovative teknologi forhindrer gener fra fugtige, våde fødder. Det ved at optage sveden i takt med, at du intensiverer din træning og lader pulsen stige. Begiv dig blot af sted i fuld fart af parkens stier. Sportsstrømper med støddæmpning fra hæl til tå skaber ultimativ beskyttelse mod de stød, der automatisk opstår på en løbetur. Led og knæ vil takke dig, mens din ankel finder glæde i den fastlåsende svangstøtte med kompression.

Understreg din person med adidas sportsstrømper i unikke designs

Fra det strømlinede appeal og dæmpede farvevalg, der byder på klassiske farver som sort og hvid til de mere vovede og trendsættende farver krydret med sjove mønstre og legendariske 3-Stripes. Vælg modeller og pakkeløsninger, der går hånd i hånd med din unikke personlighed. Et par adidas sportstrømper er lavet til både at bringe komfort og velvære til din sport, men sandelig også til at definere og styrke dit personlige image under træning og hverdag.