alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Performance · Nederdele og Kjoler

 
[52]
Størrelsesudvalg
Pris
215 kr. - 1.049 kr.
2151049
1 / 2
Side:af 2

Fuld kontrol med klimaregulerende sportsnederdele og -kjoler fra adidas

Tag dit spil til nye og hidtil usete højder med klimaregulerende performance nederdele og -kjoler fra adidas med HEAT.RDY-teknologi, der køler dig og lader din hud ånde – aktiv hjælp til de varme og solrige dage på tennisbanen, så du kan bevare fokus på bolden og de afgørende slag med ketsjeren. En sportsnederdel tilsat svedtransporterende stof eller fugtabsorberende AEROREADY får én gang for alle bugt med gener fra sved og fugt. Bevar den tørre fornemmelse fra det øjeblik du træder ind på banen, til du tager afsked med din modspiller igen. Fuld kontrol og ekstra komfort leveret til dine aktive udfoldelser på tennisbanens grus.

Gør som de professionelle - vælg multifunktionelle sportskjoler og -nederdele

Sportsnederdele og -kjoler med indvendige tights forhindrer dig i at vise mere, end du har lyst til. Nu kan du folde dig ud og frit bevæge dig vel vidende, at din nederdel eller kjole leverer optimal og fuld tildækning til de ønskede områder. Brede, elastiske taljer omfavner livet på komfortabel vis og sørger for, at intet glider op eller ned, mens den tætsiddende følelse får dit træningsoutfit til at virke som en naturlig del af dig og dit spil. Som en ekstra funktionel detalje er adidas’ sportskjoler til damer designet med en indvendig bh. Ugens træning og kampe gøres enkle med disse unikke, multifunktionelle dele. Det er ingen overraskelse, at de store tennisstjerner for længst har taget de skelsættende performancenederdele og -kjoler til sig.

Din person udtrykt med trendy og varierende modeller

Modellerne tilbydes i et klassisk look og dæmpet farvevalg til dig, der foretrækker de rene linjer og et alsidigt udtryk. Og så er der de øjnefaldende sportsnederdele med glitter og grafik til dig, der ikke er bange for at skabe synlighed på banen. Et væld af trendy modeller lader dig fremhæve dit personlige udtryk.