alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Ultraboost-løbesko

 
[196]
Pris
149 kr. - 1.799 kr.
1491799
1 / 5
Side:af 5

Ultraboost-løbesko – energi, der aldrig ender

Få ting er bedre end den følelse, man får, efter og under en god løbetur. Hvad enten du løber på gaden, i naturen, indendørs eller udendørs, eller om du foretrækker at gå frem for at løbe, så vil du med et par adidas Ultraboost-løbesko altid kunne nå lidt længere. Det er design, hvor innovation er en del af selve fundamentet. Det er tydeligst i de unikke boost-kapsler, som for hvert skridt, du tager, sender energi direkte tilbage til dig. Ultraboost-løbesko er mere end et par flotte sneakers. De er en essentiel del af godt løbeudstyr, og allerede efter første tur vil de føles mere som en pålidelig løbepartner end blot et par sko.

Skabt til dig

Ultraboost-løbesko leverer en særlige kombination af høj ydeevne og uforlignelig komfort. Den konstante støtte er resultatet af en særlig konstruktion, som blander spændstighed og støddæmpning med en tæt pasform. Den uendelige returenergi fra boost-designet er derfor kun et enkelt element ud af forskellige teknologier, som sikrer, at du altid er garanteret en uforglemmelig stabilitet på både lange og korte distancer. Det er endda kun de mest grundlæggende egenskaber. For HEAT.RDYTM, COLD.RDYTM og TORSIONTM-systemet er navne på en lang liste af teknologier, der giver dig muligheden for at tilpasse dine løbesko til lige præcis din stil og rute. Du kan være sikker på at finde både åndbare og svedtransporterende sko, der er velegnet til de varme sommerture, eller et par med en vandafvisende overflade, som er perfekt til de regnfulde måneder.

Stil med samvittighed

Innovation er i hjertet af alle Ultraboost-løbesko. Det er dog ikke kun design, der giver den særlige frihed, der opstår under en god løbetur. Det er design, der er personligt på den bæredygtige måde. Primeblue er det præstationsstærke og miljøvenlige materiale, som går igen i mange af Ultraboost-modellerne. Der er forskellige farver og mønstre, men uanset hvilket udtryk, der passer bedst til din stil, så kan du altid være sikker på at finde et bæredygtigt element. De holdbare materialer og den stabile konstruktion er skabt til at holde i lang tid, men gør dig selv en tjeneste, og pas på dine løbesko. Almindelig pleje og en fugtig klud til at rengøre overfladen vil sikre, at dine nye yndlingssko altid vil være klar, så du kan nå nye distancer med stil.