alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Sportsbukser

 
[445]
1 / 10
Side:af 10

Kombinér komfort og stil med et par sportsbukser

Hvis du godt kan lide at have bløde, behagelige, komfortable sportsbukser på, men samtidig gerne vil udvise en vis form for klasse og stil, så er du kommet til det helt rette sted. adidas har en række forskellige varianter, der alle formår at kombinere netop disse ting. Der er også nogle sportsbukser, der er både elegante og praktiske, hvis du skal en tur rundt på golfbanen. De kan sagtens bruges på kontoret også, eller hvis du en dag skal ud af huset til fest eller lignende. Der er UV-beskyttelse i dem, de er fremstillet af genanvendt polyester for at spare på klodens ressourcer. Du holder dig både tør og veltilpas undervejs, og med de slanke ben er du garanteret et moderne og smart look. Du kan finde det rette par sportsbukser til både børn og voksne hos adidas, og der er varianter til al slags brug.

Føl dig altid veltilpas i et par smarte sportsbukser

Du kan bruge vores sportsbukser til stort set alt. Det bedste af det hele er, at uanset hvad der måtte møde dig i løbet af dagen af nye udfordringer eller muligheder, vil du med et par sportsbukser være klar til denne opgave. Nogle af modellerne har en svedtransporterende konstruktion, så de kan være rigtig velegnede til træning eller opvarmning. Eksempelvis er de praktiske til den generelle træning omkring fitness, men de kan sagtens være et hit også under opvarmningen til en fodboldkamp eller håndboldkampe. Og bedst af alt er det jo, at de med deres klassiske snit og stil sagtens kan hives på igen efterfølgende, så du kan drage hjem fra træning eller kamp med dem på. Lynlås-funktionen ved anklerne på en del af vores modeller gør, at de er nemme og enkle at tage på og af igen, også selv om man eventuelt har et par træningssko eller lignende på.