alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Træningsshorts og sport shorts

 
[499]
Pris
77 kr. - 1.399 kr.
771399
1 / 11
Side:af 11

Træningsshorts: hver og en af dine performances tæller

Et af vores overordnede mål er at hjælpe dig i forbindelse med dine præstationer til sport. Det sker i en kombination af erfaring, ekspertviden og innovative teknologier. Vi bestræber os altid på at få dig frem mod sejr, så succesen bliver optimal. Har du talentet, så har vi træningstøjet. Bl.a. i form af træningsshorts, der samarbejder med dig. Atletiske snit, der er strategisk skåret til et aktivt liv, giver dine ben fuld frihed til at udføre hurtige performances. Korte træningsshorts med slidser, så du kan dyrke hækkeløb, eller bukke dig op og ned efter vægtstangen i fitnesscenteret. Eller lange designs for optimal komfort omkring lårene til fodbold, basketball eller en tur i havet. Tætsiddende træningsshorts til atletik sidder som et ekstra lag hud og du kan slet ikke mærke, du har dem på. Komprimerende punkter sørger for at mindske muskelvibrationer, når du er på farten.

Sport shorts – holdbarheden får dig i mål igen og igen

Tag en for holdet eller styrk dine individuelle præstationer. Træningsshorts klæder dig på, så din performance bliver behageligere. AEROREADY er opfundet til at svedtransportere, så du opnår et tørt klima til enhver slags træning. Mesh-paneler hjælper yderligere med at skærpe ventileringen og du vil nyde friskheden optimalt. Sport med høj eller lav intensitet. Alt er muligt i lette og åndbare træningsshorts i perfekte pasformer. Genanvendelighed er i fokus hos adidas – bl.a. i form af Better Cotton-initiativet, der forbedrer den globale bomuldsdyrkning. Samtidig med, at der spares på emissioner og resurser. Derfor kan du træne både indendørs og udendørs med miljøet in mente. Samtidig med, at tøjet føles bedre på kroppen, når det er skabt i den gode sags tjeneste. For både dig, naturen og os alle sammen. Træningsshorts er korte bukser, hvor funktionalitet, teknologi og mode forenes.