alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Performance · Hættetrøjer

 
[143]
Pris
199 kr. - 899 kr.
199899
1 / 3
Side:af 3

Bæredygtige Performance sports-hoodies af kvalitetsbomuld til livets mange scenarier

Til de kølige dage i fitnesscentret, pauserne i fodboldkampen, de bidende dage på løbestierne eller blot til dagen og vejen og alt derimellem. De varme adidas Performance sports-hoodies leverer dag efter dag og uge efter uge ekstra komfort til hverdagens atleter, ved at bringe og bevare de bløde fornemmelser via en kvalitetsbevidst blanding af bomuld. Better Cotton er det bæredygtige samarbejde inkorporeret i vores produktion af performance hættetrøjer. Med dette skelsættende initiativ tager vi hånd om den globale bomuldsdyrkning og hjælper producenter på vej til bedre og mere retfærdige vilkår.

adidas Performance sportshættetrøjer tager hånd om fugtgener og kuldeproblemer

Kast dig blot over det ekstra sæt med vægtstangen eller de sidste kilometre på løbeturen vel vidende, at din sportshættetrøje hjælper dig på vej med sine sublime fugtabsorberende og letvægtsegenskaber. Den banebrydende teknologi suger sved og fugt til sig i takt med, at du øger intensiteten i din træning. Resultatet er, at du forbliver tør, også når du giver den et ekstra nøk i træningen og virkelig får sveden til at hagle. Nyd godt af den frie bevægelighed, som ydes det lette finish og materiale. Livet er for kort til begrænsninger. Store, forede hætter beskytter hovedbunden mod kulde og regn, så du kan holde varmen, når temperaturen daler. Især mellem og efter træning er det vigtigt, at du tager hånd om dig selv og forhindrer kulden i at tage over.

En uundværlig del, der bringer dig fra træning til bybillede

Din nye go-to sportshættetrøje komplimenterer enhver situation og kan kombineres med alt fra garderobens joggingbukser til et par simple jeans. Et stort udbud af farvekombinationer og grafiske mønstre giver dig altid rig mulighed for at vælge en trendy sports-hoodie, der matcher dit personlige udtryk og unikke stil. De legendariske 3-Stripes og Trefoil-logoet følger dig i tykt og tyndt uanset, hvor din dag fører dig hen.