alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Sportspoloer

 
[114]
1 / 3
Side:af 3

Sportspoloer: trøjer med modemæssig kant

Hvis en T-shirt er for casual til dine sportsaktiviteter findes der moderigtige alternativer. Sportspoloer er dit semi-formelle valg, når der lige skal en kende mere stil over looket. Uden at gå på kompromis med komforten vel at mærke. En krave samt to eller tre knapper ved brystkassen er signaturen på alle sportspoloer. To elementer, der gør dig klar til at indtage arenaen med mode i fokus. Du kender dem sikkert fra golf og tennis. Sportspoloer er især forbundet med de to slags sport. Hvor høje præmier er på spil og hvor alle folks øjne er rettet imod intensiteten. Du kan udkæmpe dine helt egne kampe på vej mod dine sportslige mål. Og du kan gøre det med komfort. AEROREADY sørger for at holde overkroppen tør med svedtransportende virkning, der er uundværlig i sommerens badende hede. Ønsker du isolering oveni på kølige dage hjælper COLD.RDY dig på vej – i kombination med effektiv fugtafledning.

Sportspoloshirts til det du elsker at dyrke

Din ydeevne vil komme helt i top, når du forkæler din krop med sportspoloer. Står du på greenen, inden tågen er lettet, eller bager solen ned over centre court. Intet problem, for teknologien holder overkroppen veltilpas under alle duellerne. Elastan sørger for ekstra svingkraft i alle dine slag, så du kan udfolde dig til topkarakterer. Ro, kast og slå dig til endnu en sejr med bevægelsesfriheden mere end intakt. Efterfølgende kan du gå direkte i klubhuset med en tilpas kropstemperatur og afslutte sportsdagen til perfektion. Tag en tur på hesteryg, sejl verden rundt eller nyd en gang badminton hjemme i haven med ungerne. Sportspoloer er alsidigheden selv – og du vil til hver en tid fremstå velklædt. Et farveudvalg ud over det sædvanlige hæver barren for, hvor uendeligt du kan mikse og matche dit look.