alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
adidas

Sportssandaler og flip-flops

 
[98]
1 / 3
Side:af 3

Kom godt igennem sommer og hverdag med stødreducerende sportssandaler

Stik i et par ikoniske sportssandaler, der kombinerer det skelsættende look fra tidligere tider med en moderne og frisk fortolkning. Fra hjemmet til stranden og fra byen til træningen. Alsidige sport flipflops fra adidas fragter dig fra A til B. Det med behagelige fornemmelser som følge. EVA er den letvægtige ydersål med komfortable støddæmpende egenskaber. Gør hvert et skridt til en leg, mens du værner om led og knæ, alt imens du lader bløde massageknopper i EVA forøge din komfort. Trætte fødder er fortid. Og det uanset, hvor mange kilometer du lægger bag dig på en varm sommerdag. For maksimal komfort i en vekslende hverdag og et varieret liv.

Hurtigttørrende sportsflipflops til livet ved vandet

Hurtigttørrende og kontureret fodseng med blød komfort gør dine sportssandaler til den optimale følgesvend, når dine veje fører til strand og bassin. På rekordtid forsvinder vand og fugt fra skoen, så du kan stikke i et par tørre sportssandaler, når dagens svømmebaner er fuldendt. Lad dine fødder ånde i takt med, at du finder vej. Sved og fugt fra dine fødder forsvinder grundet de hurtigttørrende egenskaber, så du kan stå fast i dine sportssandaler. Skru blot op for tempoet uden at bekymre dig om at glide. Stabilitet leveret til hvert et skridt.

Ikonisk retro look kombineret med sublim pasform

Et strømlinet look tilsat adidas’ historiske 3-Stripes går godt i spænd med klædeskabets mange beklædningsdele. Fra de simple og klassiske farver som sort og hvid til de mere vovede som rød, blå og grøn. Valget er dit, når dine nye retro-sportssandaler skal findes. Elegant slip-on-konstruktion og justerbare remme med kraftig velcro gør det ligetil og let at tilpasse dine sportssandaler din unikke fodform. Ingen er ens. Derfor er der kredset om de justerbare detaljer, så pasformen er i top.