alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Sports T-shirts

 
[822]
Pris
64 kr. - 749 kr.
64749

Sports-T-shirts med fuld håndtering af dine sportsgrene

Velkommen i sportens verden med adidas. Klar til bevægelse og endorfinfrigivelse til den store guldmedalje. Den rette beklædning får dig på rette vej, uanset sportsgren. Dit næste lag over dit undertøj er sports-T-shirts, der arter sig efter din krop i alle positioner. Intet vejr holder dig tilbage fra at komme i omdrejninger. Sports-T-shirts til alle årets årstider har hver deres kendetegn. Sommerens løbeture og udendørsaktiviteter udøves bedst i adidas med UV-beskyttelse. Sætter regnen ind overtager vandafvisende overflader, så komforten er altid i top. Du bliver ikke bagende varm undervejs, for HEAT.RDY og Primeknit holder dig tør hele vejen rundt. Blæsevejr sætter ind. Du kommer blot uanfægtet af sted og overholder dit træningsprogram takket være COLD.RDY, der sørger for optimal isolering. Sports-T-shirts er dit baselayer – enten alene eller sammen med trøjer og jakker.

Sports-T-shirts lever op til kroppens reaktioner under pres

Bæredygtighed står højt på dagsordenen. Det får du direkte at mærke på de bløde og velsiddende sports-T-shirts. Deltagelse i Better Cotton-initiativet sætter forbedret bomuldsdyrkning på programmet. Du kan træne løs i genanvendte materialer, som eksempelvis Primegreen, der udelukkende består af genbrugt plastic. Varm op, giv den gas og stræk ud. En T-shirts til sport med elastan giver den nødvendige bevægelsesfrihed, som skal til for at være aktiv. Letvægtsmaterialer kombineret med sporty pasformer sender dig behageligt afsted. En model uden ærmer giver ekstra skulder-rum til de sportsgrene, der kræver det. Mens et langærmet design yder ekstra beskyttelse mod elementerne. Du kommer altid langt med en klassisk T-shirt med korte ærmer, der er den oplagte basisoverdel til dit look. Skal du løbe langt kan du med fordel vælge sports-T-shirts med kompression, som støtter, og giver kortere restitutionstid. Ekstra mesh-paneler giver dig yderligere afkøling, når vejret er varmt og sveden pibler af dig.