alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.

Tøj til høje mænd

 
[82]
1 / 2
Side:af 2

Komplimenter dine længder med tøj til høje mænd fra adidas

Bring nye mængder af komfort til din højde med det store udvalg af tøj til høje mænd. De ekstra centimeter gør, at ærmer og bukseben sidder, hvor de skal. Intet der kryber eller stumper. Perfekt pasform til lange kropsdele med tøj til høje mænd fra adidas. Stretch og kinestiske konstruktioner giver dig tøj du kan bevæge dig i, mens Polygiene-teknologien sørger for en frisk følelse, når du i færd med din favoritsport. Ingen lugtgener fra sved. Intet, der forhindrer dig i at være til stede i din sport. Udelukkende fokus på din komfort. UV-beskyttelse er tiltænkt dig, der sætter pris på sport under åben himmel. Better Cotton-initiativet og brugen af genanvendte materialer er til dig, der vil købe nyt tøj til høje mænd med ren samvittighed. Vi samarbejder for at nedsætte forbruget af ressourcer og støtter op om den globale bomuldsdyrkning. 

Alsidige tøjdele til hver og en af hverdagens situationer

Vælg et par træningstights, der skaber en naturlig forlængelse af din krop, så intet hæmmer eller generer, når det igen er tid til at kaste dig over din favoritsport. Forkæl dine stænger med et par bløde joggingbukser eller shorts i åndbart stof, der gør sig sublimt til løb eller ugens fodboldtræning eller basket. Dribl hjem i en retro trøje i pangfarver og 3-Stripes, og nyd de mange blikke, der ser din vej. Hyld alsidigheden med strækbare og afkølende T-shirts, der leverer komfort til alle hverdagssituationer. Med tøj til høje mænd fra adidas bliver du klædt på fra top til tå, så hverdagen blot kan komme an. Ingen kompromiser. Teknologi og design i højsædet, så du kan se godt ud uden at anstrenge dig. Tøj til høje mænd, der komplimenterer din længde og skaber et look der er råt og sporty på én og samme tid.