alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gratis levering på ordrer over DKK 200
adidas

Mænd · Vægtløftning · Tøj

 
[19]
Mænd Fitness Og Træning Sort Training Full-Zip hættetrøjeMænd Fitness Og Træning Sort Training Full-Zip hættetrøje

Training Full-Zip hættetrøje

Mænd Fitness Og Træning

Væld den rigtige dragt

Når du skal løfte vægte eller gå op i vægt, har du brug for støtte til at sikre, at du gør det som en professionel vægtløfter. Den rigtige vægtløftningsdragt kan gøre hele forskellen, når skal lave en teknisk stærk clean and snartch, komme igennem dine sets eller forbedre dine kombinationsøvelser.

Vægtløftningsdragt

Der er flere krav, der skal være opfyldt, for at din vægtløftningsdragt sidder godt nok til at forbedre dine præstationer. Ved at vælge den rigtige pasform af materialer specifikt til sport kan du få den mest optimale støtte, når du løfter vægte. adidas har to primære modeller, som passer til såvel amatører som professionelle bodybuildere og vægtløftere.

Base Lifter dragt:

Denne heldragt er skåret som en traditionel vægtløftningsdragt og giver god bevægelsesfrihed under grundlæggende løfte- og styrketræning. Den er lavet af fugttransporterende climalite®-stof, som fjerner sveden under dine supersets, giant sets og triple drop sets.

Vægtløftningsdragt:

Dragten har lynlås bagpå, så den er nem at skifte, samt rund hals. Den sidder tæt til kroppen og har et skridsikkert materiale samt et hurtigtørrende materiale, der giver optimal komfort mellem sættene.