alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Skitøj til herrer

 
[145]
Pris
174 kr. - 4.299 kr.
1744299
1 / 4
Side:af 4

Skitøj til herrer får dig tør gennem vinterens sport

Væk din indre skiløber og lyn jakken til endnu et eventyr på dit yndlings-skisted. adidas leverer varen fra inderst til yderst, så du får det bedste ud af den hvide sæson. Baselayers er alt det, du har på inderst. Som sidder tæt mod huden og former sig efter dine bevægelser. Lugthæmmende Polygiene skaber et behageligt miljø, så lugt minimeres på skitøj til herrer. AEROREADY sidder samtidig som den overordnede teknologi og skaber fugtabsorbering, så du ikke bliver våd på huden. Techfit er skabt til at give tekstilerne tætte pasformer, der med kompressionseffekt støtter dine muskler, når du er undervejs på ski eller snowboard. Elastan er prikken over i’et, der holder fleksibiliteten intakt med strækbarhed hele vejen rundt på både tights og trøjer. Ekstra kiler med mesh på strategiske placeringer yder lige den ekstra ventilering, der får bugt med enhver følelse af indelukkethed.

Skitøj til mænd: du er sneklar fra dag et

Baselayers sætter standarden for din basale bevægelsesfrihed. Hvis vejret var varmt nok, ville du stryge gennem sneen kun iført baselayers. Men skitøj til herrer vil beskytte dig optimalt. Skibukser og trøjer er det andet lag, som skaber vindisolering og varme på kroppen. COLD.RDY er teknologien, der holder vinden ude, så den ikke trænger ind til huden. Skitøj til mænd er naturligvis også overtøj, der som den ydre skalbeklædning lader dig indtage ethvert snedækket terræn. Og som du også kan bruge i hverdagen gennem vinterens kulde og regn. Lad RAIN.RDY agere skjold mod bygerne, så kroppen altid er tør og komfortabel. Dunjakkernes Conextbaffles-konstruktion er vævet ind i tekstilerne, for at sikre en optimeret vand- og vindafvisning. Hætte og vindkrave holder hoved og hals beskyttet mod kulde og træk, så du med komforten i behold kan løfte dit snesportsengagement op på et højere niveau. Skitøj til herrer dækker hele sæsonen og lader dig aldrig kold tilbage.