alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
adidas

Mænd · Golf · Tøj

 
[125]
1 / 3
Side:af 3

Shop det flotteste golftøj til mænd – både til greenen og gågaden

Indtag golfbanen i stil med et moderigtigt golfoutfit fra adidas. Chinos og polotrøjer er sjældent helt ude af modebilledet, og det er da heller ikke tilfældet i dag. Find en åndbar polo, der er skabt til at give dig bevægelsesfrihed og føles behagelig, selvom du skal en tur i roughen. Golfbukser er lig med en klassisk, tætsiddende pasform, og du får den ultimative pasform og den blødeste inderside med vores udvalg. Golfmoden er simpel, elegant og minimalistisk, og dermed minder den om herremoden netop nu. Det kan du udnytte ved at shoppe golftøj til herrer i det omfattende sortiment hos adidas.

Stil og komfort til alle 18 huller

Indtag din lokale driving range med selvtillid i et stiligt og præstationsorienteret outfit fra golfkollektionen hos adidas. Her finder du både dine favoritter fra golfgarderoben samt mere kreative indslag og nye retninger.¬ Golftøjet fra adidas bæres af de både nybegyndere og sportens absolutte elite. Oplev hvorfor, og giv dig selv de sidste millimeter på det afgørende hul med sportens førende golftøj til mænd.

Mere end et sæt tøj

Muligheden for at tage et stilfuldt sæt golftøj på, næste gang turen går til golfklubben, handler om mere end at se flot ud. Det psykologiske løft, man får med tøj, som står for præstationer på højeste niveau, kan nu opleves på banen. Det er en positiv start på ethvert spil, og er der noget, golfspilleren har brug for under hvert eneste sving, er det selvtillid. Spil endnu bedre med udvalget af golftøj til mænd hos adidas.