alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Cykeltøj til herrer

 
[70]
1 / 2
Side:af 2

Cykeltøj til herrer får dig op i den rette fart

Opnå nye resultater på cykel, når beklædningen er i top. Komforten holdes oppe af det rette outfit, som sidder ugeneret på kroppen. Cykeltøj til herrer er skabt til din bedste position i sadlen. Støtte, velbehag og stoffernes samarbejdsevne er den perfekte start på et uforglemmeligt ridt. Læg dig i slipstrømmen, eller tag føringen i cykeltøj til herrer, der følger kroppens bevægelser. Tætsiddende pasform med kompression, som øger iltningen i blodet, giver mere flow og hurtigere restituering. Samtidig med, at elastan sørger for optimal fleksibilitet. Aerodynamiske looks leder vinden perfekt af, så du kommer hurtigere frem i modvind. Der er lagt op til fuld smæk for skillingen, når du kommer susende i formsyet cykeltøj til herrer. Indtag podiet med komforten intakt, eller nyd en masse hyggestunder med de bedste cykelvenner fra klubben.

Cykeltøj til mænd: når der skal være flow i dit ridt

Du tonser afsted på cykel. Op ad bakker, lige ud til race og gennem skovens snørklede veje. AEROREADY-teknologien holder dig tør i alle vejrtyper, da sved ledes væk fra kroppen. De nyeste teknologier toppet med genanvendelighed gør cykeltøj til herrer ekstra lækkert og komfortabelt. Der er tænkt på miljøet samt emissioner og resurser hele vejen igennem. Sving dig op i sadlen i et komplet cykelsæt startende med undertøjet. Det skaber komfort, som det tætteste lag på huden, så snavs og sved ikke går videre til det næste lag. Cykeltrøjer og cykelshorts i tætsiddende pasformer til landevejsrace med aerodynamik som omdrejningspunkt. Og ydre skal-beklædning i form af vind- og vandafvisende letvægtsjakker. Eller de uundværlige heldragter til spinning. Du bliver komplet klædt på til alle discipliner og vejrtyper. Du kan selvfølgelig også pryde kroppen med speciallinjen Five Ten, der med løse pasformer og streetwear-attitude egner sig perfekt til alle MTB-kunstens genrer.