alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

badetøj

 
[256]
Iconisea 3-Stripes badedragt
Colourblock 3-Stripes badedragt
Colorblock badedragt
3-Stripes Long Sleeve badetop
Mid 3-Stripes badedragt
Short Length Solid badeshorts
Thebe Magugu Plus Size badedragt
Classic Length 3-Stripes badebukser
Classic-Length 3-Stripes badeshorts
3-Stripes Long Sleeve badetop
Iconisea Premium badedragt
Classic 3-Stripes badebukser
Classic-Length Solid badeshorts
BLOCK JAMMER
Classic-Length Solid badeshorts
Badge of Sport badeshorts
Positivisea Classic Length Graphic Board shorts
SH3.RO Big Logo badedragt
3-Stripes bikini
Short Length Solid badeshorts
Badge of Sport badedragt
Positivisea 3-Stripes Graphic Plus Size badedragt
Positivisea Hero bikinitop
Positivisea Swim Long Sleeve trøje
Beach bikini
Positivisea Swim Long Sleeve trøje
Classic 3-Stripes badebukser
Short Length Solid badeshorts
SH3.RO Big Logo badedragt
Very Short Length Colour Maze CLX badeshorts
Colorblock Swim badeshorts
Positivisea 3-Stripes Graphic Plus Size badedragt
3-Stripes bikini
Athly V 3-Stripes badedragt
SH3.RO Classic 3-Stripes badedragt
Iconisea 3-Stripes badedragt
Positivisea 3-Stripes badedragt
Logo Graphic bikini
Thin Straps Branded badedragt
3-Stripes badebukser
3-Stripes badebukser
Iconisea 3-Stripes badedragt
Adicolor Classics 3-Stripes badeshorts
1 / 6
Side:af 6

Badetøj og bølgen blå - vær en glad vandhund hvor og når det passer dig

Udendørs eller indendørs? Det er altid badesæson i Danmark. Badetøj hører ikke kun sommeren til, for måske vinterbader du, tager en ferie sydpå eller et smut i svømmehallen. Der er masser af muligheder for at få brugt dit badetøj året rundt. Uanset om du bygger sandslotte med børnene i vandkanten, træner elitesvømning, dyrker sport på stranden eller blot flyder rundt på en luftmadras, er der badetøj for enhver. adidas klæder hele familien komfortabelt på til vandaktiviteter. Få også glæde af dit svømmetøj til alle de spontane badeture, hvad enten det er i vandland, en kamp med vandballoner, springvand i haven eller en dukkert i den lokale sø. Her er alt i badedragter og bikinier samt badebukser og badeshorts. Hos adidas kan du vælge det svømmelook, som matcher dine behov. Uanset hvad, så kan du selvfølgelig altid bryste dig af adidas-logoet. Er du til designertøj, så kan fashionistas kaste blikket på samarbejdet med Stella McCartney.

Vandsport på alle niveauer

Funktion og mode mødes i kollektionerne med badetøj. adidas samarbejder med professionelle svømmere, der kommer med dugfriske input, som tages med i designprocessen. Derfor kan du tage dit næste svømmetag mod stjernehimlen iklædt badetøj med innovative elementer. Strategiske udskæringer og snit giver dig perfekte proportioner under vandet, så du kommer fremad med teknik og stil. Klorresistent nylon kombineret med elastan sikrer fri bevægelighed, så du kan sno dig gennem vandet som en delfin. Genanvendelighed er altid et aktuelt tema hos adidas. Derfor finder du også badetøj i eksempelvis genanvendt nylon. Ofte er ECONYL® en del af processerne, hvilket betyder at der er benyttet garn fra genanvendte fiskenet. Har du decideret svømmetræning for øje, så er badedragter og badebukser det rette valg. Det betyder tætsiddende materialer, så du opnår lavere modstand under vandet. Står den i stedet på strandture og solbadning er bikinier og badeshorts det optimale badetøj.