alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Mænd · Tennis · Tøj

 
[70]
1 / 2
Side:af 2

TENNISTØJ TIL MÆND

Når bolden er på din side af nettet, skal dit fokus være ligeså knivskarpt som dine grundslag. Behageligt tennisstøj er essentielt på alle banetyper og alle slags niveauer, og adidas-tennistøj til mænd hjælper dig med at følge spillets flow med grundig teknik i stedet for at blive distraheret af tøjets klæben til din hud. T-shirts, langærmede trøjer, hoodies, jakker og bukser til alle slags vejr og kampe sørger for, du altid er på forkant.
TENNIS-T-SHIRTS, -POLOER OG -TRØJER MED OG UDEN KRAVE TIL MÆND
Send en hård forhånd longline i komfort. Når solen bager ned fra oven, er vores tennis-T-shirts klar til at holde dig afkølet med Climacool, der giver luftgennemstrømning med mesh-indsatser. Når det bliver lidt lummert indenfor eller udenfor, er de svedtransporterende Climalite-T-shirts klar til at holde dig afkølet og tør, før den næste bold. Når en kølig vind blæser og skyerne rykker ind, er de langærmede trøjer og mellemlag en oplagt mulighed for at holde dig varm til træning og kamp. Få varmen på vej til træning, eller hold varmen efter kampen, med vores jakker og grafiske hoodies.
TENNISSHORTS OG -BUKSER TIL MÆND
At storme frem til en hurtig forhånd ved nettet, tage et par skridt tilbage og pludselig skulle sprinte tilbage til baglinjen efter lobbet er velkendte dele af spillet. Tennis er fyldt med instinktive bevægelser, du skal være let på fødderne og hurtig med ketsjeren, så det sidste, du har brug for, er tøj som kommer i vejen for dine slag. adidas-tennistøj til mænd bevæger sig med dig og holder dig også afkølet, når presset tager til. Køb farverige tennisshorts, så du kan fordoble din flair-faktor på banen. Shorts med Climacool-ventilering holder dig afkølet og tør under de lange kampe. Tennisbukser og tracksuits er et oplagt valg til at varme op i på kølige dage, træne i, eller sidde på sidelinjen og se kampe. Udforsk vores tennistøj til mænd, der er lavet med Parley Ocean Plastic™, som er genanvendt plastaffald indsamlet fra strandområder, før det endte i havet.