alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Tennistøj til herrer

 
[73]
Det behagelige tennistøj til herrer giver dig overskud til at komme hurtigt og sikkert rundt på banen. Nyd den fantastiske bevægelsesfrihed og gå efter de afgørende point igen og igen.
1 / 2
Side:af 2

Bevar dit fokus i moderne tennistøj til herrer

De alsidige kollektioner af tennistøj til herrer består af stærke designs, som er i stand til at yde en førsteklasses komfort. Det er funktionelt sportstøj, hvis høje kvalitet sikrer, at du gang på gang kan benytte det til de lette såvel som de mest udfordrende kampe. Denne kvalitet er resultatet af utallige moderne tekstiler, som blandt andet er fremstillet ved hjælp af den fugtabsorberende AEROREADY-teknologi. Det betyder, at ethvert design i det store udvalg af tennistøj til herrer leverer en vedvarende og behagelig åndbarhed. Du kan dermed se frem til trøjer og shorts, der holder din krop afkølet og tør frem til sidste serv.

Bevæg dig frit i tennistøj til mænd

Det flotte sortiment af tennistøj til herrer indebærer et hav af forskellige designs, der alle er skabt til at kunne klare presset fra den til tider intense sportsgren. Blandt tøjets mange egenskaber er en utrolig fleksibilitet og styrke, som medfører en optimal bevægelsesfrihed. Af denne grund er det i særdeleshed det ideelle tennistøj til mænd, som elsker at løbe og springe efter de hurtige bolde. De funktionelle designs er dermed et godt valg til de erfarne spillere, og til dem der blot ønsker at nyde en rolig omgang tennis.

Slå et slag for bæredygtigt sportstøj

Med moderne sportstøj er det ikke længere svært at indtage tennisbanen på en stilig og endda bæredygtig facon. Hos adidas kan du nemlig gå på opdagelse blandt utallige designs, hvis flotte ydre er vævet af forskellige innovative og frem for alt miljøvenlige tråde. Blandt disse finder du en lang række af Primeblue-designs, som er fremstillet ved brug af genanvendelige materialer som Parley Ocean Plastic.