alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gratis levering på ordrer over DKK 200
adidas

træningsdragter til mænd

 
[632]
1 / 14

Træningstøj

Træningstøj er en nødvendighed til din næste træning. adidas har alt, hvad du har behov for inden for tøj til mænd, uanset om du lægger vægt på teknologi, komfort eller stil. Hvad enten det er til træning, konditionstræning, vægtløftning eller løb, bør du bruge svedtransporterende udstyr, som kan give dig længere udholdenhed.

For at få det optimale ud af din træning, er det vigtigt, at dit udstyr er opdateret. adidas Træning har det bedste inden for træningsoverdele, shorts, sweatshirts, hættetrøjer og T-shirts til mænd.

Har du brug for shorts til din næste løbetur eller træning? Opgrader dit fitnessudstyr med shorts til kvinder, der er perfekte til din næste træning. Fra Daybreaker-hættetrøjer til træningsdragter, og fra shorts til løbetights - tag din træning et niveau op med det bedste inden for elitesportstøj.

Træningstøj

Hård træning kræver det rigtige udstyr. Når du er i træningscenteret, er det vigtigt, at du føler dig godt tilpas og ser godt ud, når du laver dine øvelser. Tanktoppe, veste, tights og T-shirts er nogle af de produkter, vi tilbyder, der kan hjælpe dig med at træne lige til grænsen. Techfit, Clima og Essentials-produkter giver dig den bedste støtte og teknologiske funktioner, der holder dig afkølet eller varm under din træning.

Træningstrøjer

Stil møder funktion. Den nyeste kollektion af træningstrøjer tilbyder det bedste inden for elitesportsudstyr til mænd. Fra tøj med tæt pasform, der giver kompression, til udstyr med løs pasform, som giver åndbarhed - alt det du behøver og mere til din næste træning eller motionstime.

Tech-produkter

Vindtætte jakker, dunjakker og produkter med Clima®-teknologi - adidas' udstyr har teknologi, der sikrer din ydeevne i al slags vejr. De er udviklet på baggrund af feedback fra nogle af verdens største atleter, så du kan træne med de bedste jakker på markedet.

Premium tøj til mænd

Tag din træning til næste niveau med teknisk udstyr og designfunktioner i form af Climacool, Techfit og Porsche Design Sport by adidas-serien.