alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gratis levering på ordrer over DKK 200
adidas

Sportstøj til mænd

 
[2017]
Pris
71 kr. - 2.799 kr.
712799

Sportstøj til mænd: alle dine sportsgrene samlet ét sted

En sportsgren lige efter din smag. adidas dækker dem alle. Det gælder også mindre udbredte sportsgrene som yoga, rugby eller vægtløftning. Eller hvad med de klassiske som styrketræning, løb eller fodbold. Alt der kræves er et medlemskab samt det rette outfit. Det sidste finder du i den grad i kollektionerne med sportstøj til mænd. Et enkelt stykke tøj eller en komplet beklædning. Du vælger selv lige, hvad du har brug for, når den sunde livsstil skal opretholdes. Designmæssigt er vores logo altid fremme på modescenen. Mens innovative teknologier tager sig af alt det indre. Som når du eksempelvis sveder og vil af med fugt. Her kommer AEROREADY dig til undsætning med sin svedtransporterende virkning. Så du holder tør i varmen. Er det modsat med temperaturerne. Hvor du har brug for ekstra isolation til den kølige udendørstræning. Så skal du blot forlade dig på COLD.RDY-teknologien, der holder vind ude.

Sportstøj til herrer gavner din krop under aktiviteterne

En aktiv og sporty livsstil hele året rundt. Det er muligt med komfort takket være sportstøj til mænd. Vandreture, basketball, vandsport eller tennis. Der er ingen begrænsninger for, hvad du kan dyrke. Undertøj, baselayers, jakker, bukser, T-shirts og alt det andet, du skal bruge, finder du i de altomfattende kollektioner med sportstøj til mænd. Du kan med største fordel kombinere dig ud af årstidernes forskelligheder. Match og sammensæt efter sportsgren og vejr. Funktionaliteten er i top med alt fra strækbarhed og åndbarhed til kompression og UV-beskyttelse. Oveni alt det tekniske og designmæssige får du også bæredygtighed. Lige fra Primegreen, hvor intet nyt plast anvendes – til engagement i Better Cotton-initiativet for forbedret bomuldsdyrkning globalt. Iklæd dig et look med din favoritklub eller dit yndlingslandshold. Eller lad adidas-logoet figurere alene. Velkommen i sportens verden, kære aktive mand med en sportsgarderobe til perfektion.