alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
adidas

løbetøj til mænd

 
[352]
1 / 8
Side:af 8

Løbetøj til herrer – intet kan holde dig tilbage

Nybegynder, øvet eller professionel. Løbetøj til herrer dækker alle niveauer. Vi har været med siden du trådte dine barnesko og lige op til du er en fuldvoksen mand med passion for løb. adidas er et mærke for livet og vi følger din løbekarriere til punkt og prikke. Overlad designet til os – og vi arbejder i fællesskab frem mod de bedste placeringer. Talentet og træningen står du for, men vi giver dig forudsætningerne for gode resultater. Sammen med løbesko er dit løbetøj til mænd vejen frem mod komfort på løbebanen. Fra inderst til yderst – alle lag bidrager til at gøre din løbetur så behagelig som mulig. Når pulsen stiger og sveden pibler lader du blot AEROREADY-teknologien tage over. Så er du garanteret et tørt klima på kroppen fra start til slut.

Løbetøj til mænd: ambitionerne er altid skruet op

En komplet løbegarderobe står og venter på dig. Det eneste der kræves, er din vedholdenhed. Resten sørger vi for. Intet vejr kan få dig til at miste motivationen takket være løbetøj til herrer i alle afskygninger. Lette løbejakker med RAIN.RDY-teknologi holder vandet ude. Når bygen er ovre pakker du blot den fleksible jakke ned i sin egen lille lomme. Mobilitet og funktionalitet er i højsædet, så du altid har kroppen fri til at fokusere på det den skal: at løbe. Træk i en top og et par shorts i varmen, eller tilføj tights og trøje til de kølige minutter på løbebåndet i fitnesscenteret. Kompressionspasformer holder musklerne på plads, så du undgår vibrationer og træthed. Genanvendte materialer er den røde tråd i kollektionerne med løbetøj til mænd. Der spares på emissionerne og tøjet holdes bæredygtigt for dig og hele klodens skyld. Mænd i alle aldre bliver løbelystne i det rette adidas-look, hvor hver en detalje har en funktion.