alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Løbetøj til mænd

 
[307]

Få optimeret fremdrift med løbetøj til mænd designet til alle typer løbere. Oplev tæt kompression, total åndbarhed og fuldstændig bevægelsesfrihed.

1 / 7
Side:af 7

Lad intet holde dig tilbage

Ikke to løbere er ens, hvorfor adidas' kollektioner af løbetøj til mænd er alsidige og omfattende. Hvad end du elsker de eksplosive spurter, de benhårde maratoner eller bare elsker hverdagens bevægelser, har vi designet løbetøj til dig. adidas brænder for din performance, og det kan mærkes. Mix og match vores tætsiddende løbetrøjer med vores åndbare AEROREADY løbebukser, og sæt prikken over i'et med en veldesignet hoodie. Alt sammen pryder med adidas' ikoniske Trefoil logo på brystet.

Løbetøj til mænd: Skab en løbegarderobe fyldt med ambitioner

Alle løbere kender de dage, hvor det er svært at snøre løbeskoene og komme afsted. Til netop de dage har vi designet lækkert løbetøj, du slet ikke har lyst til at tage af. Vejret er ikke længere en hindring med adidas RAIN.RDY-teknologi, der holder regnen ude uden at hindre kroppens åndbarhed. Vores tynde løbejakker kan foldes sammen i lommen, så de altid er klar, hvis himlen åbner sig. Hos adidas er vores løbetøj til mænd skabt med funktionalitet, bevægelighed og design i højsædet. Når solen står højt, kan du hoppe i matchende løbeshorts og en innovativ t-shirt med smarte mesh-indsatser. Kombiner gerne med vores AEROREADY kasketter, for stilren beskyttelse mod solens stråler.

Bæredygtig bevægelse fra top til tå

Hos adidas har vi en ambition om, at gøre en ende på verdens plastikaffald. Gennem store dele bæredygtige og genanvendte materialer har vi skabt kompressionstights, t-shirts og løbejakker der både støtter op om dig og miljøet. Fra inderst til yderst du finder et væld af designs til mænd med passion for løb. Mix og match dit outfit så du bedst udtrykker din personlige stil. For ekstra synlighed kan du vælge jakker og tights med reflekterende detaljer.