alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.

Tall leggings

 
[18]

Giv dig fuldt ud med tall leggings fra adidas

Oplev forskellen og hyld mangfoldigheden med tall leggings fra adidas. En række teknologier kombineret for at bringe støtte og komfort til dine sport. Skru op for intensiteten og observer, hvorledes AEROREADY absorberer din huds fugt. Resultatet er, at du holdes tør under selv de mest krævende og fysiske aktiviteter. Intet stof, der klinger til huden på ubehagelig vis. Kun ren velvære med letvægtsstof, så du kan sætte kampen ind for at nå dagens sportslige mål. Kinetiske konstruktioner og kompression er de nye ord for optimal støtte og løftende effekter. De ekstra lange leggings går i et med din bevægelser, så intet holder dig tilbage i din sport. 

Hyld de ekstra centimeter med tall tights

Få pulsen op med de mange tall leggings fra adidas specialdesignet til stærke, lange ben. De ekstra centimeter stof efterlader dig med et snit, der sidder, hvor det skal. Enten lige over anklen eller knæet afhængig af, om du vælger en lang eller kort model. Dyrk et klassisk, sporty look med 3-Stripes og retro design, eller hop med på de nyeste tendenser med tall tights i innovativ grafik og farver. Bring det grønne fokus til din sport med tall leggings sammensat af genanvendte materialer såsom polyester, eller støt op om den globale bomuldsdyrkning med Better Cotton-initiativet. Sammen gør vi en indsats for at bringe bæredygtighed til dagligdagen. 

Opgrader din sport med adidas dele

Cardio-træning, så sveden pibler frem på panden. Intensive lunges, så få centimeter afholder dine knæ fra at kysse gulvet. Tid til at trimme biceps og skuldre med tunge, velkoordinerede vægtløft. Pulserende high intensity træning i fitnesscentrets lokale. Den daglige cykeltur til og fra arbejde. Få et par tall leggings, der komplimenterer enhver sportsgren. Intet der begrænser eller hæmmer, når du vil mærke de positive effekter forbundet med en aktiv livstil.