alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING

Petite · Tights

 
[12]

Tag din træning til det næste niveau med petite tights fra adidas

Du kan nu vinke farvel til leggings, der er så meget for lange, at de går hele vejen ned rundt om foden. Petite tights fra adidas er designet til dig, der netop er en kende lavere end gennemsnittet, for du skal da ikke snydes for herlige leggins, der passer perfekt, bare fordi du er petit. Alle vores petite leggins har en fantastisk pasform, der gør det muligt for dig virkelig at give din træning en opgradering, fordi du slipper for at hive op i dine leggings efter hver øvelse.

Masser af bevægelsesfrihed til at nå dine træningsmål

Du finder masser af petite tights til både mænd og damer og til enhver aktivitet. Vi har tætsiddende leggings, der nærmest svøber sig om kroppen, og er lavet i materialer, der er gode til at håndtere fugt, så du forbliver tør under din træning. Du finder også petite leggings med masser af bevægelsesfrihed, så du kan roligt melde dig til både yoga, spinning og få pulsen op med burpees. Det skal nemlig ikke være dit tøj, der holder dig fra at følge alle dine træningsdrømme! Skal du træne udendørs en kølig vinterdag, har vi også leggings i et isolerende design, der egner sig perfekt til det. Er du til klatring, er du også havnet det rette sted. Vi har nemlig også klatretights til dig, der er petit. Alle vores petite leggings er stilfulde og af høj kvalitet.

Find dine nye yndlingstights

Uanset hvad dine krav og behov er, har vi helt sikkert et par leggings til dig, der er petit. Dine træningstights må bare ikke fejle. Med vores petite tights kan du trygt stole på, at de holder til det, du skal bruge dem til, og de sidder lige præcis, som de skal. Find dine nye yndlingsleggings i dag og træn løs i morgen!