alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Udsalg af sorte sko til kvinder

 
[305]
Pris
119 kr. - 2.380 kr.
1192380
1 / 7
Side:af 7

Udvid grænserne med adidas’ udsalg af sorte sko til kvinder

Fra behagelige hverdagsklassikere til performance sneakers og vandrestøver. Du finder det hele i vores store outlet af sorte sko til kvinder. Bevæg dig ubesværet fra kontoret til træning og videre ud med vennerne. adidas ikoniske sorte sneakers har i mange år været en fast del af den atletiske, stilbevidste garderobe. Det aktive liv går aldrig af mode, og det samme gælder den klassiske, sorte sko. Her finder du sneakers til alle sportsgrene og i et væld af silhuetter. Så hvad end du trimmer sekunder af din personlige rekord eller bare lever et liv med fart på, så vil vores nyeste teknologier støtte dig til at nå dit mål.

Outlet af sorte sko til kvinder, som bryder grænserne

Direkte fra yoga til kaffe og videre ud på dansegulvet. Du får komfort og statement i ét enkelt par sko. Hverdagsskoen har rod i sportens tekniske krav, og den sorte slanke silhuet matcher ethvert outfit. Leder du efter en hverdagssko, som er slidstærk, stilren og giver optimal støtte, så finder du det her i vores store outlet af sorte sko til kvinder. Vores træningssko kombinerer komfort, stil og teknologi. Din fødder kan bevæge sig frit, og du kan yde dit maks med visheden om, at du beskytter dine fødder og passer godt på dit fundament. Det store udsalg af sorte sko til kvinder giver dig mere stil for færre penge.

Lever op til atleternes krav om perfektion

adidas performance sko er designet til atleter, som heller ikke vil gå på kompromis med stilen. Det er retro design med optimeret ydeevne og vores bedste teknologier som Boost, Bounce og Lightstrike. Det store udvalg af materialer fra læder til canvas gør mulighederne mange, og det bliver nemmere for dig at finde de perfekte sko til dine bevægelser og personlige stil. Gå på opdagelse i vores spændende udsalg af sorte sko til kvinder.