alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Sorte sko til damer

 
[769]

Sorte sko til damer giver dit outfit visuel tyngde

Farven sort er markant og skaber den perfekte bund under dit look. Især når farven er brugt på fodtøj. Sorte sko til damer findes ikke som stiletter, men du kan på omsorgsfuld og moderigtig vis sætte dem sammen med alt fra kjoler og habitbukser til shorts og træningsbukser. Sort er den tidløse modefarve nummer et. Sat sammen med vores innovative sål-teknologier spiller tingene maksimalt sammen. Sorte sko til damer med Boost-såler giver dig en fordel på sportsbanen. Eller når du blot har brug for returenergi i det daglige. Stødabsorbering plus energireturnering føles som en drøm på asfalt eller andre hårde underlag. Sæt i gang med en vandretur i sorte sko til damer. Monteret med Torsion System, der lader fødderne bøje fleksibelt, når du skal over sten og forhindringer. Continental™-ydersåler sørger for greb, så du ikke skrider i svinget.

Sorte sko til damer: så er stilsikkerheden i hus

Sol, sne eller regn. Sorte sko til damer følger dig året rundt. Badesko med vanddrivende såler og åbne designs lader dig nyde pool og strande. Mens GORE-TEX® holder vind og vand ude i efterårs- og vintermånederne. Sorte sko til damer i retro-looks eller med futuristisk skarphed. Dine sneakers danner ramme om heftige sportspræstationer og afslappende hverdage og ferier. Teknologien holder dig godt kørende dagen lang. Og farven sort sammen med sporty designs viser omverdenen, hvad du står for. Bæredygtighed er naturligvis en fast del af sorte sko til damer. Primegreen er blot en af mange innovative materialer. Hvor intet nyt plastic er anvendt i fremstillingsprocesserne. Der er tænkt på klodens ve og vel. Sort alene, med hvide 3-Stripes eller sammen med andre farver. Du vælger selv, hvor mørkt et look, du vil pynte dine fødder med. Når bare der er sort til stede er du altid på den sikre side.