alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
logo

DIN WORLD CUP-BOLD

FIFA VM-bold

 
[9]
Oplev en fodbold i absolut verdensklasse med den nyeste udgave af VM-bolden fra adidas. Fart, præcision og holdbarhed – en VM-bold giver dig det ideelle udgangspunkt for at nyde fodboldspillet næste gang, du skal på banen.

DIN WORLD CUP-BOLD

Naturen tager over med den officielle FIFA Women's World Cup 2023™-matchbold. Denne sømløse adidas Oceaunz pro-bold er inspireret af Australiens og New Zealands betagende vandveje og kyster og har en bølgelignende grafik samt ikoniske detaljer, der hylder ethvert lands livsvigtige forbindelse til hav og jord.

Oplev en fodbold i absolut verdensklasse med VM-bolden fra adidas

Intet VM uden en officiel VM-bold fra adidas. Når første kamp fløjtes i gang til verdensmesterskabet i fodbold, er alles øjne rettet mod de to mandskaber på grønsværen, som venter på at sætte spillet i gang med første spark til VM-bolden. Siden 1970 har VM-bolden fra adidas været et fast indslag til enhver slutrunde, men altid i dugfriske udgaver, nøje afstemt efter både tid og teknologi. Fodboldspillere over hele verden følger denne udvikling og ser frem til selv at tage nyeste udgave i serien af VM-bolde i brug. I takt med det stigende tempo i fodboldsporten er VM-boldene ligeledes udviklet med henblik på at optimere fart og præcision. De senere årgange af VM-boldene markerer et markant trin i denne udvikling, da deres evne til at holde farten i luften ved f.eks. langskud er kraftigt forbedret fra tidligere udgaver. Oplev det ypperste i krydsfeltet mellem teknologi og fodbold, og prøv kræfter med den selvsamme VM-bold, som dine helte på grønsværen.