alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Spanien – landsholdstrøjer og udstyr

 
[28]

Oplev den nye kollektion af spanske landsholdstrøjer – med stjernen på brystet, som markerer VM-sejren i 2010 – og andet udstyr med det spanske mandskab.

Vis, hvem du støtter, med en spansk landsholdstrøje fra adidas

Det spanske storhold kan møde op til de kommende kampe i en nydesignet udgave af Spanien-trøjerne, som trækker på inspiration fra 80’ernes og 90’ernes klassiske trøjer. Oplev også den spanske udebanetrøjes helt nye farvekombination. Den spanske trup hører til blandt den absolutte elite i international topfodbold, og det nye design giver den spanske landsholdstrøje et autentisk bud på et nyt look, som kan pryde La Roja og deres mange fans verden over.

Klassisk kulør og banebrydende teknologi

De røde nuancer optræder i et moderne pixeleret mønster, og det bløde stof i klassisk snit er skabt til at holde fans og spillere komfortable gennem alle kampens 90 minutter. Denne opdaterede udgave af Spanien-trøjerne bygger på den innovative Climachill-teknologi, som transporterer varme væk og derved køler de zoner, hvor kroppen er varmest. Så du kan roligt give dit absolut ypperste, uanset om du befinder dig på tribunen, på grønsværen eller i fitnesscenteret. Træk i et outfit, som skaber den helt rigtige stemning inden de store kampe, så du er klar til at bakke 100 % op om det spanske mandskab.

Støt dit hold – og din planet

Der er mange måder at dyrke sit yndlingshold på, men der er én ting, vi alle har til fælles: kærligheden til fodbolden. Men at støtte sit yndlingshold er ingen hindring for samtidig at støtte vores planet. De spanske landsholdstrøjer fra adidas er skabt ved hjælp af genanvendt polyester for at begrænse emission og sikre en effektiv udnyttelse af ressourcerne.