alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Argentina – landsholdstrøjer og udstyr

 
[7]
Børn Fodbold Hvid Argentina hjemmebanetrøjeBørn Fodbold Hvid Argentina hjemmebanetrøje

Argentina hjemmebanetrøje

Børn Fodbold

Fodbold Hvid Argentina Authentic hjemmebanetrøjeFodbold Hvid Argentina Authentic hjemmebanetrøje

Argentina Authentic hjemmebanetrøje

Fodbold

Børn Fodbold Blå Argentina udebanetrøjeBørn Fodbold Blå Argentina udebanetrøje

Argentina udebanetrøje

Børn Fodbold

Mænd Fodbold Blå Argentina udebanetrøjeMænd Fodbold Blå Argentina udebanetrøje

Argentina udebanetrøje

Mænd Fodbold

Vis, hvem du støtter, med en argentinsk landsholdstrøje fra adidas

Alle fodboldfans kender til det argentinske landsholds legendariske bedrifter. Et væld af store stjerner i den internationale fodbold har båret den ikoniske argentinske landsholdstrøje. Hele fem gange har holdet været den ene part i en VM-finale – inklusive turneringens allerførste finale i 1930. De lyseblå og hvide dragter er et frygtet og ikke mindst ikonisk syn på grønsværen. Gå på opdagelse i de nydesignede og dugfriske opdateringer af Argentina-trøjerne og andet fodboldudstyr i det store udvalg hos adidas.

Når fodboldfeberen raser, og du skal i den helt rette stemning

Det føjer et ekstra lag til stemningen at trække i en original landsholdsdragt med yndlingsholdet. De stribede dragter med det argentinske landshold prydes selvfølgelig af det vævede emblem, og i denne moderne og miljøvenlige udgave er de skabt med genanvendt polyester. Med en argentinsk landsholdstrøje fra adidas kan du sørge for, at du er lige så klar som spillerne på banen, når den sydamerikanske boldelegance skal nydes.

Hold hovedet koldt med banebrydende teknologi

Moderne teknikker og teknologi sikrer dig den ultimative komfort, uanset om du holder vejret I spænding foran skærmen eller selv giver dit ypperste på banen. Og er der nogen, der kender til at håndtere pres, er det Argentinas landshold, som har et væld af finalepladser og store triumfer bag sig. Derfor bruges den innovative AEROREADY-teknologi selvfølgelig til Argentinas fodboldtrøjer. Iført det lette, åndbare materiale kan bade fans og spillere fokusere 100 % på spillet på banen.