alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas
logo

Argentina

 
[52]
Argentina 22 udebanetrøje
Argentina Tiro 23 træningstrøje
Argentina Tiro 23 træningsbukser
Argentina Tiro 23 træningsbukser
Argentina Pre-Match trøje
Al Rihla League bold
Al Rihla træningsbold
Al Rihla Competition bold
Al Rihla Pro bold
Superstar sko
3-Stripes hættetrøje
OZWEEGO sko
Adicolor 3-Stripes T-shirt
FIFA World Cup 2022™ Official Emblem T-shirt
FIFA World Cup 2022™ Official Emblem Woven jakke
Argentina Dad kasket
FIFA World Cup 2022™ Official Emblem T-shirt
FIFA World Cup 2022™ Official Emblem gymnastikpose
Ultraboost DNA x COPA World Cup sko
FIFA World Cup 2022™ Official Emblem sweatshirt
Adilette sandaler
FIFA World Cup 2022™ Official Emblem kasket
Argentina Graphic T-shirt
FIFA World Cup 2022™ Graphic T-shirt
FIFA World Cup 2022™ Official Emblem sweatshirt
FIFA World Cup 2022™ Official Emblem polotrøje
FIFA World Cup 2022™ Graphic T-shirt
FIFA World Cup 2022™ Graphic T-shirt
FIFA World Cup 2022™ Official Emblem Woven jakke
Argentina Game Day Full-Zip Travel hættetrøje
Argentina Game Day Travel T-shirt
Al Rihla minibold
Al Rihla Club bold
Al Rihla Pro Sala bold
Al Rihla Club bold
Al Rihla Pro Winter bold
Argentina Game Day Anthem jakke
Argentina Game Day Travel bukser
Al Rihla Club bold
Al Rihla Club bold
Al Rihla Training Hologram Foil bold
Argentina 22 udebanetrøje
Argentina 22 Authentic hjemmebanetrøje
1 / 2
Side:af 2

Vis din støtte med adidas Argentina-fodboldtøj, -gear og -kits 

De lyseblå og hvide farver er ikke bare frygtede på banen. De er legendariske. Mange store stjerne har gennem tiden spillet for de argentinske legender, hvilket har båret dem til hele fem VM-finaler siden 1930. Vi har skabt et stort udvalg af designs, så du kan vise din støtte i alle livets situationer. Om du selv spiller på banen, hepper fra tribunen eller støtter hjemme fra sofaen, betyder ikke noget for os. Med adidas’ Argentina-trøjer, -shorts og -accesories får du opdaterede designs med vores nyeste teknologiske detaljer. Match deres udebanetrøjer med smarte træningsshorts og specialdesignede slip-on-sandaler, og få et gennemført look. Alt sammen er skabt til bevægelse, aerodynamik og komfort – alt sammen med adidas' ikoniske og stilrene design og komfort.

Kom i stemning med adidas Argentina-fodboldtrøjer

Når du hopper i den helt rigtige hjemmebanetrøje, giver det stemningen et ekstra boost. adidas Argentina-landsholdtrøjer med de lyseblå og hvide striber har selvfølgeligt holdets emblem på brystet. Kombineret med vores mest innovative designteknikker og materialer kan du nyde kampen med optimal komfort. Vores mest svedtransporterende materiale, AEROREADYTM, er selvfølgeligt blevet brugt i vores design af disse ikoniske landsholdtrøjer. Dette materiale er utroligt let og åndbart, så du kun behøver at holde fokus på kampen. Flere af adidas’ Argentina-fodboldtrøjer, -jakker og -shorts er lavet med miljøvenlige materialer som genanvendt polyester og bomuld.

Fra top til tå: Vis din support for Argentinas fodboldlegender

Vi har designet både ude- og hjemmebanetrøjer med Argentinas logo på brystet, der giver dig et gennemført look. Match dem med åndbare og fleksible træningsshorts og vores fodboldsstrømper med let kompression. Hele kollektionen er lavet til bevægelse, så du kan bevæge dig sømløst fra træning til tribunen i det samme gear. Hold dig varm hele dagen, og sving en træningsjakke med Argentinas logo over skulderen.