alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Sverige – landsholdstrøjer og udstyr

 
[19]

Vis, hvem du støtter, med en svensk landsholdstrøje fra adidas

Når Sveriges fodboldlandshold løber på banen er det i en både moderne og historiebevidst udgave af den blågule Sverige-trøje. Denne nye udgave fra adidas er skabt med inspiration fra en af de stolteste perioder i Sverige fodboldhistorie. Fra slutningen af 1980’erne og op igennem 1990’erne havde holdet en fast stamme samt en række store profiler. Kulminationen var VM i 1994, hvor holdet vandt bronze. Både hjemmebanetrøjen og udebanetrøjen trækker på stilistiske kendetegn fra denne periode.

Optimeret til moderne topfodbold

Den svenske landsholdstrøje er skabt i et fjerlet, men samtidig slidstærkt materiale. De tre striber pryder skuldrene, men har samtidig varmetransporterende egenskaber, så spillerne kan holde hovedet koldt under kampe i varmt vejr. Ærmerne på denne model er en smule kortere end ellers, hvilket minimerer distraktion og giver et skarpt, strømlinet look. Oplev adidas’ nyeste udgave af den klassiske svenske landsholdstrøje.

Farver, der vækker opsigt

Der er ikke to fans, der er ens. Men en ting har de alle til fælles: De følger de blågule i tykt og tyndt. Men at støtte sit yndlingshold er ingen hindring for samtidig at støtte vores planet. Kollektionen af Sverige-trøjer og udstyr med det svenske landshold er skabt med teknikker, som har det formål at mindske den negative klimaeffekt. Fodboldkollektionerne fra adidas er skabt ved hjælp af genanvendt polyester og havplast for at sænke emissionen og begrænse forbruget af ressourcer.