alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Mexico – landsholdstrøjer og udstyr

 
[10]

Vis, hvem du støtter, med en mexicansk landsholdstrøje fra adidas

De nye Mexico-trøjer er et fremadtænkende og ikonisk eksempel på topmoderne sportsdesign. Med sin sorte baggrund og geometriske mønstre i lilla forener hjemmebanetrøjen det klassiske og traditionsbundne med det nutidige og banebrydende. Trøjens aztekiske mønstre er en hyldest til den mexicanske kultur, og den er samtidig optimeret til den moderne fodbolds krævende forhold. Også udebanetrøjen er en opvisning elegance og stilsikkerhed. På begge trøjer finder du en vævet og detaljeret udgave af holdets emblem. Vis din støtte til et af de mest spændende og eksplosive mandskaber med den nyeste udgave af den mexicanske landsholdstrøje. Ifør dig et outfit, som skaber den helt rigtige stemning inden den næste store kamp, så du er klar til at bakke 100 % op om det mexicanske mandskab.

Dyk ned i kollektionen af Mexico-trøjer, udstyr, T-shirts og træningstøj med Mexicos landshold

Med adidas’ udvalg af produkter kan du trække i de mexicanske farver uanset vejrforhold og aktivitetsniveau. Træningsjakken Mexico Unifornia har et stilrent og minimalistisk design og er skabt til at give spillere og fans et harmonisk udtryk. Det er denne jakke, du ser spillerne i, når de træder fra spillertunnellen og ind på grønsværen lige inden kampstart. Og hvis temperaturen er høj, kan du trække i en Mexico-T-shirt, som er designet med inspiration fra den stolte fodboldnations tidligere kampdragter og udstyr. Hos adidas kan du gå på opdagelse i tilbehør, træningstøj og selvfølgelig den nyeste udgave af den mexicanske landsholdstrøje.